![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
alın bir dunya yildizi forma dan cikarirsiniz parasini + heycan olur bizlerede 2 ay once tane dunya yildizi alacagim diyen baskan simi soruyorum 9 yabanciylami oynayacaksın | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İşte son zamanların modası bu.Bu mu yıldız peh peh peh.Bize dünya yıldızı lazım .Bunlar mı yıldız ? vs vs sorularıyla kendimizi aşağı görme çabası.Belki benim torunum görür yıldız alındığını gibi yakınmalar.Canı sıkılan bu konuyu açıyor.Ne istediğinizi anlayamıyorum ben sizlerin. Carew ile Ailton yıldızdı da ne oldu kardeşim ?Anelka yıldızdı da Fener naaptı Avrupa'da ? Real Madrid nerde ? Brezilya nerde ? Niye anlamak istemediğinizi bilmiyorum ama futbol etiketle isimle falan oynanmaz.Yürekle ,inançla,mücadeleyle oynanır.Takım olmakla oynanır.Tecrübeli alınınca genç alınsın dersiniz.Genç alınınca yıldız isterseniz.Bobo'ya niye taktığınızı da anlamıyorum.Adını mı beğenmediniz? Yoksa sorun Juventus'tan gelmiş olmaması mı?Adam kondisyon eksiğiyle geldiği yabancı bir ülkede hem de çökmüş bir takımda daha bu yaşta 10 küsür tane gol attı bir devrede.Bu gelecek vaadeden adamın hem de bonservisiyle alınması sizi niye rahatsız ediyor anlamıyorum.Dünya yıldızı tabir ettiğiniz(ne anlama geldiği tartışılır)adamların anasının karnından doğup direk Barcelona'da mı oynadığını sanıyorsunuz ?Gerçi sizleri Carew,Ailton,Anelka gibi isim yapmış adamlar da kesmez.Bizim yıldız dediğimiz adamlar Trezeguet,Henry falan dersiniz şimdi.Çünkü onlar direk doğup 3 yaşında büyük takımlarla sözleşme imzalamıştırlar değil mi?Yok ama ne gerek var gelecek vaadeden adam alıp yetiştirmeye.Etiket meraklısı olup parayı basıp sırf ismi var diye adam almak varken.Kulübün parasını sırf son bir vurgun yapayım diye gelmiş içi geçmiş ununu elemiş yabancılara verip çarçur etmek varken.Ama doğru siz hem genç hem yıldız istersiniz.Henry'i istersiniz,Robinho'yu istersiniz siz.CM oynamaya alışmışsınız epey çünkü.O adamlar gelmez kardeşim.Hiç hayal kurmayın boşuna.Çünkü bizim paramız ve ülke futbolumuzun düzeyi bu adamları almaya yetmez.Ama bu bazılarınızın düşündüğü gibi Beşiktaş'ı küçültmez.Varsın gelmesinler.Ben Beşiktaş'ımı aldığı futbolcular için tutmuyorum.Hiç bir zaman da vah vah yıldız futbolcuları anca torunum görür diye hayıflanmadım.Bu kadar etiket meraklısı olsaydım başka bir takım tutardım zaten.Ben sahada mücadele eden,yaptığı işin hakkını veren,sahada formasını terinin son damlasına kadar ıslatan adamlar görmek istiyorum.Bu zaten başarıyı kendiliğinden getirecektir. | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
demişinki yönetimde para yok.benmi bitirdim kardeşim paraları.abuk sabuk futbolculara paraları benmi döktüm.2 maç iyi oynadı diye bobonun bonservisine 500 bin dolar yerine 2 milyon dolar benmi verdim,Franı bedavaya benmi bıraktım,klübün başına ailtonu benmi musallat ettim. bu kafalarla daha çok bobolar gelir çok bobolar gider.bobo gibi alt yapıda birçok futbolcu var.sen o futbolcularını 500 milyon ücret verip,boboya bonservis 2 milyon dolar verirsen yuhhhh derim. | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Sirf para meselesi degil, Besiktas Avrupa'da yeterince buyuk bir isim de degil zaten. Son 3 sene Sampiyonlar Ligine katildik mi mesela? Yada UEFA Kupasidna bir basarimiz var mi? Ya da ligimiz yetericne cekici mi? Gercek bir dunya yildizi asla Besiktas'a su an gelmez, gelmek istemez, Aimar, Trezeguet, Eto'o gibi isimler hayalden oteye gitmez. Benim istedigim sey su hayal isimler yerine Besiktas'a gelip faydali olabilecek isimleri tartismak, mesela Giunti, Ronaldo cok mu yildiz isimlerdi geldiklerinde?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |