![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yaa adam bobo denen adamı zar zor aldı 2milyon euroya bırakın ne yıldızı gelmez onlar bizee,daha doğrusu bu yönetim baştayken zor iş bunlar.en büyük transferler bunlar işte
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1 milyon az vereceğim diye getir kolpa topçuları hem zarar et hemde elimden nasıl çıkarırım diye düşün sonra.yok kardeşim.eğri oturalım doğru konuşalım. yeni sezonda kimin formasını almak isterdiniz desem ne dersiniz? İbrahim toraman Kleberson Deldado hala ve hala NOUMA. Yada size bobo verelim,yok olmadı baki! ne dersiniz | |||
![]() |
![]() | #13 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | |||
![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
yönetim ne diyim sana. ![]() Konu rtmtita tarafından (06-07-2006 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu ne biçim iş. yönetim kupa bitsin iki tane kupada pynayan süper yıldız alcaz diolardı. arkadaşlar. ben kupayı şifre yüzünden izleyemiom. robert milli takımdamı.bobo brezilyada oynuo galiba ne biçim iş bu ya
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | |||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | olmaz deyenler 100 yilimizi hatirlasin.....
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
anelka mı gelsin ortega mı gelsin? Kleberson, Carew, Ailton gibi isimler geldi, bunları yıldız olarak beğendiremiyoruz efendilere... herhalde i. üzülmezlerden, recep çetinlerden bir anda nestalara kakalara, zidanelara terfi edeceğimizi sanıyorsunuz... Ben de sizin gibi menejerlik oyunları, pes-fifa oynuyorum ama Allaha şükür oyun ile gerçeği ayırdedebiliyorum... | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İşte son zamanların modası bu.Bu mu yıldız peh peh peh.Bize dünya yıldızı lazım .Bunlar mı yıldız ? vs vs sorularıyla kendimizi aşağı görme çabası.Belki benim torunum görür yıldız alındığını gibi yakınmalar.Canı sıkılan bu konuyu açıyor.Ne istediğinizi anlayamıyorum ben sizlerin. Carew ile Ailton yıldızdı da ne oldu kardeşim ?Anelka yıldızdı da Fener naaptı Avrupa'da ? Real Madrid nerde ? Brezilya nerde ? Niye anlamak istemediğinizi bilmiyorum ama futbol etiketle isimle falan oynanmaz.Yürekle ,inançla,mücadeleyle oynanır.Takım olmakla oynanır.Tecrübeli alınınca genç alınsın dersiniz.Genç alınınca yıldız isterseniz.Bobo'ya niye taktığınızı da anlamıyorum.Adını mı beğenmediniz? Yoksa sorun Juventus'tan gelmiş olmaması mı?Adam kondisyon eksiğiyle geldiği yabancı bir ülkede hem de çökmüş bir takımda daha bu yaşta 10 küsür tane gol attı bir devrede.Bu gelecek vaadeden adamın hem de bonservisiyle alınması sizi niye rahatsız ediyor anlamıyorum.Dünya yıldızı tabir ettiğiniz(ne anlama geldiği tartışılır)adamların anasının karnından doğup direk Barcelona'da mı oynadığını sanıyorsunuz ?Gerçi sizleri Carew,Ailton,Anelka gibi isim yapmış adamlar da kesmez.Bizim yıldız dediğimiz adamlar Trezeguet,Henry falan dersiniz şimdi.Çünkü onlar direk doğup 3 yaşında büyük takımlarla sözleşme imzalamıştırlar değil mi?Yok ama ne gerek var gelecek vaadeden adam alıp yetiştirmeye.Etiket meraklısı olup parayı basıp sırf ismi var diye adam almak varken.Kulübün parasını sırf son bir vurgun yapayım diye gelmiş içi geçmiş ununu elemiş yabancılara verip çarçur etmek varken.Ama doğru siz hem genç hem yıldız istersiniz.Henry'i istersiniz,Robinho'yu istersiniz siz.CM oynamaya alışmışsınız epey çünkü.O adamlar gelmez kardeşim.Hiç hayal kurmayın boşuna.Çünkü bizim paramız ve ülke futbolumuzun düzeyi bu adamları almaya yetmez.Ama bu bazılarınızın düşündüğü gibi Beşiktaş'ı küçültmez.Varsın gelmesinler.Ben Beşiktaş'ımı aldığı futbolcular için tutmuyorum.Hiç bir zaman da vah vah yıldız futbolcuları anca torunum görür diye hayıflanmadım.Bu kadar etiket meraklısı olsaydım başka bir takım tutardım zaten.Ben sahada mücadele eden,yaptığı işin hakkını veren,sahada formasını terinin son damlasına kadar ıslatan adamlar görmek istiyorum.Bu zaten başarıyı kendiliğinden getirecektir. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |