![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | senede 30 mac yapsan 10 tanesini bay gecsen alacagın para 1.250 trilyon.bu paraya komik dedigine gore herhalde arkadasa 3 trilyondan asagı teklif yok.benim gibisini bulamazlar demissin.haklısın gecen sene ARANIYOR ilanı vermeye az kalmıstı.ulan 10 mac oynarsın 30 mac araki bulasın utanmadan bu paraya komik dersin.bu taraftar haketmedigin halde sana muthis sevgisini sundu 1 kere bile yuhlamadı.sen camdan adam ne yaptın karsılıgını verebildinmi.sadece yazık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | doğru yada yanlış bilmiyorum ama eğer doğruysa gökhan haklı. nede olsa 1 maç oynayıp 3 maç yatıyor tabi maç başı para istemez ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaynak kaynak kaynakk Kolpa Haberdir
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kimler geldi kimler geçti senimi arıyacak beşiktaş aradığımız insanlar var tabi ama asla sen olmassın.uğurlar olsun byy
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eğer gerçekden böyle bir beyanat verdiyse bizim takımımızda yeri yok demektir... Seni gökhan yapan klübüne böyle bir söz söyleyecek kadar ne yaptın ki böyle konuşabiliyorsun...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla ne oyuncular geldi geçti beşiktaş büük bir camiya gökancım kaldı ki bu sene ne verdin ki takıma ne istiyosun adın cam adama cıktı | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/66587-gokhan-zan-beni-cok-araralar/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 02-07-2008 21:55 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |