![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
demişinki yönetimde para yok.benmi bitirdim kardeşim paraları.abuk sabuk futbolculara paraları benmi döktüm.2 maç iyi oynadı diye bobonun bonservisine 500 bin dolar yerine 2 milyon dolar benmi verdim,Franı bedavaya benmi bıraktım,klübün başına ailtonu benmi musallat ettim. bu kafalarla daha çok bobolar gelir çok bobolar gider.bobo gibi alt yapıda birçok futbolcu var.sen o futbolcularını 500 milyon ücret verip,boboya bonservis 2 milyon dolar verirsen yuhhhh derim. | |||
| |
| | #3 | |||
Sirf para meselesi degil, Besiktas Avrupa'da yeterince buyuk bir isim de degil zaten. Son 3 sene Sampiyonlar Ligine katildik mi mesela? Yada UEFA Kupasidna bir basarimiz var mi? Ya da ligimiz yetericne cekici mi? Gercek bir dunya yildizi asla Besiktas'a su an gelmez, gelmek istemez, Aimar, Trezeguet, Eto'o gibi isimler hayalden oteye gitmez. Benim istedigim sey su hayal isimler yerine Besiktas'a gelip faydali olabilecek isimleri tartismak, mesela Giunti, Ronaldo cok mu yildiz isimlerdi geldiklerinde?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #4 | |||
| |||
| |
| | #5 | |||
| |
| | #6 | |||
iyi kardeşim senin dediğin olsun. son olarak 1-) 2 milyon avro boboya vermem 2-)gökhan güleç i sırf yabancı olduğu için kesersede o adamın takımda istemem 3-)boboyu öyle gazladılar ki bir an önce ondan bişeyler bekliyorum.artık ülkeye alışamadı takıma yabancılık çekiyor dönemleri bitti.ayrıca bu konuyu unutma kardeşim.yıl sonunda tekrar bu konuyu tartışalım. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |