![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Sirf para meselesi degil, Besiktas Avrupa'da yeterince buyuk bir isim de degil zaten. Son 3 sene Sampiyonlar Ligine katildik mi mesela? Yada UEFA Kupasidna bir basarimiz var mi? Ya da ligimiz yetericne cekici mi? Gercek bir dunya yildizi asla Besiktas'a su an gelmez, gelmek istemez, Aimar, Trezeguet, Eto'o gibi isimler hayalden oteye gitmez. Benim istedigim sey su hayal isimler yerine Besiktas'a gelip faydali olabilecek isimleri tartismak, mesela Giunti, Ronaldo cok mu yildiz isimlerdi geldiklerinde?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #33 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
| |||
![]() |
![]() | #34 | |||
ayrıca bu benim kendi görüşümdür ki sadece beni bağlar bobo 2 .sınıf bir topçudur verilen paraya yazıktır.bana şu maçta güzel gol attı burda gol attıda hiç demeyin.1 güzel gol birde asistten başka attığı gollerde sadece tamamlamak kalmıştı.bunları görüp büyük futbolcu diyemem.inşallah iyidir ben mahçup olurum vede en önemlisi BEŞİKTAŞım biyerlere gelir. | |||
![]() |
![]() | #35 | |||
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #36 | |||
![]() |
![]() | #37 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
![]() | #38 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo, Brezilya 21 yaş altı milli takımına seçilmiş bir adam, demekki geleceği parlak, bizim şu günkü gelir düzeyimiz ile alabileceğimiz futbolcular ya genç yetenekler, ya yaşlı şöhretler yada sorunlu yıldızlar olabilir. Herşeyi dört dörtlük olan adamı ne türkiyede oynamaya ikna edebiliriz nede istediği parayı verebiliriz. Eh yukarıdaki seçeneklere bakınca, yaşlı şöhretin sadece ismine para vermektense, bobo gibi genç yeteneği tercih ederim, sorunlu yıldız kategorisinde ise robert'i aldık zaten, tutarsa iş yapar. Bunun yanında yeni parlamış hem yaşı genç hemde kariyerinde daha üst basamaklara çıkma olasılığı yüksek olan delgado gibi birde yıldız almışız. Bence transferler güzel, bizim imkanlarımız ile yapılabilceğin en iyisi diyebilirim. Yerli futbolcu dersen zaten öyle alınacak pek adam yok, milli takım bile mevcutlarla birşey olmayağı için gençlere dönmüş, o yüzden o tercihte doğru. | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
iyi kardeşim senin dediğin olsun. son olarak 1-) 2 milyon avro boboya vermem 2-)gökhan güleç i sırf yabancı olduğu için kesersede o adamın takımda istemem 3-)boboyu öyle gazladılar ki bir an önce ondan bişeyler bekliyorum.artık ülkeye alışamadı takıma yabancılık çekiyor dönemleri bitti.ayrıca bu konuyu unutma kardeşim.yıl sonunda tekrar bu konuyu tartışalım. | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir de sunu soyleyeyim: Her transfer iyi cikmak mecburiyetinde degil, ozelliklerde genclerde sorun var, ama arada bir fark var: Gencleri her zaman belirli bir fiyata pazarlarsin, ornek Anelka, Youla, amar yaslilar elidne kalip, ornek Ailton, Juanfran.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |