![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ümit karan gerçekten çok beğendiğim bi futbolcu ama söz konusu i.toramanın gitmesiyse i$ler dei$iyo...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() Konu seyyah tarafından (12-07-2008 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kolpa haber ya salla gitsinn...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yha bence bütün bjk toplansin toraman gitmesin diye biseyler yapalim..off ztn defansimiz yeni bari eskilerden biri olsun..hem toraman gibi bi futbolcuyu nasil bulcaz ya..
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar ibrahimlerin affedilmesi biraz zor.çünkü Ertuğrul hoca kararımız kesindir dönmeyeceğiz demiş...o sözden sonrada dönmezler heralde... ooooy oy göz göre göre gidio toraman ve biz hiç bişey yapamıoruz...
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu gunlere de geldik ya anasini satayim necatinin fiyatina 2 tane yeni genc transfer yapilir umit karan buraya besiktasa gelir ve hic faydasi olmaz benim gorusum bu bu kadar da yanmaz be kardesim umiti satsan satilmaz versen kimse almaz hadi buyur ertugrul haca simdi kafayi calistirma zamani iste seni de gorecegiz umarim yalanci cikarim ama biliyorum ipler baskalarinin elinde umarim ben hakli cikarim not; kimdir yahu necati umit karan ac be gozunu kartal cikintiya mi ihtiyacimiz var yoksa ........ Konu baykus tarafından (12-07-2008 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardesim bu zamanda terlik kavgasi cok salaklik medya olayida savsakliyor bu da herkesi etkiledi uzulmezin gitmesi lazimda ulan ne bicim oyun be bu oynayin bakalim kazanan kim olacak ....gorucez yakinda | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | toraman bizi satmaz da ..yönetim toramanı satıo... ya nie takasda kullanılıo.takas edilecek kadar değersizmi toraman.takas falan etmiyoruz kardeşim alala yaaa....
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yalan haber
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |