![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #62 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mackolik'te öyle bir şey göremedim. Link atarsan sevinirim...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beklıycez gorecez ya bıse dıyemıyorum artık topuz olayına
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Valla bende bulamadim | ||
![]() |
![]() | #65 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İmzamı atarım... Avrupa piyasasında yeri olabilecek tek oyuncu Güiza yukardan.. ama sanmıyorum; büyük takımlar gerçekten isteseydi Fenere bırakmazlardı.. diğerlerinin avrupada piyasası yok bence.. hele hele emre ve kewell tam fiyasko olcak..
__________________ B | |||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çoğunluk fatih tekke mehmet topuz diyor.İnşallah basının uydurması değildir yine.Gelirlerse belki taraftar şov başlar ![]()
__________________ BEŞİKTAŞIM HAYAT SENSİN DÜNYAM SENSİN HERŞEY SENSİN.GELECEKSE TÜM ACILAR BİZ HAZIRIZ SENDEN GELSİN.BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN!.. ![]() ::::::::::::ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!::::::::::: | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | antepli bekirle sivaslı mehmetle hacettepeli ilhanla mı bomba patlayacak Allah aşkına ya kötü cinconlar bile meirayı kewelli aldı ya febeden hiç bahsetmiyorum artık futboldan beşiktaşımdan bu yönetim yüzünden soğudum şampiyonluk hayal boş yere umutlanmayın | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |