![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eğer olursa ben derim ki Nobre yi internacional e satsınlar. Fatih tekke yi alsınlar . Cisse nin yerine de Cardozoyu Alsınlar fenerbahçe galatasaray transfer görsün Cardozo gibi genç bir yıldızı kadroda görmek çhok isterim ve 3 5 tane forma bile alırım . | ||
![]() |
|
![]() | #15 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaslar cardozo sol kanattada oynayabiliyor yönetim serici göndermeli telloyu geriye çekip bu adamı almalı sola.yada tello geride aydın ileride oynasın ama seriç ten pek hayır gelmez bize
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bence Cisse'nin yerine Basinas alınmalı.. Mallorca'da oynuyordu ama kontratı bitmiş yani serbest.. Tam bu bölgenin adamı. defansif çok iyi hızlı kontra atak başlatabiliyor ve çok da iyi şut çekiyor.. oynu disiplini süper.. zaten yunan milli takımının değişmez ismi yıllardır.. O bölgeyi çok iyi dolduruyor ve kapatıyor.. Bu koşullarda alabileceğimiz en iyi adam olur.. Cisse'nin bize faydası olmaz mutlaka elden çıkarmak lazım.. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | cisse giderse orta sahada alternatifimiz azalır geçen seneki sıkıntı sürebilir.BU sezon büyük ihtimalle 2 ön liberolu oynucaz cisse bize lazım her ne kadar iyi oynamasadaaa
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | fahriyi göndermeselerdi cisse yerine oynardı uğurla beraber bu sayede cardozo yuda alabilirdik ama şimdi cisse giderse ön libero sorunu patlak verecek tekrardan
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | cadozo ofansif bir oyuncu...cisse nin gönderilip onun alınması çok yanlış olur...cisse nin fiziği de ön libero için gercekten çok iyi bence cisse kalmalı...evet denildiği gibi belki seriçin yerine ama o da mümkün değil adam yeni geldi...
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |