![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya asbaşkan sanane bu levent erdogan ne karısıyor anlamadım. benim bildigim transferle menejer ilgilenir...bide şu laflara bakın "Trabzonspor çok önemli transferler yaptı. Rakiplerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray da yıldız isimleri kadrolarına kattı. Şampiyonluk yarışı çok çetin geçecek, ancak yıldız oyuncuların uyum sorunu olduğunu da unutmamak lazım. Biz bu yarışta ipi göğüslemek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" madem rakiplerin yıldız transfer yaptı peki siz niye yıldız oyuncunuzu satmaya calısıyorsunuz.?? buyuk takım dedigin yıldız oyuncusunu elinde tutar...
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adamlar tutturdular bobo da bobo ne var bu boboda ben anlamadım ki yaa gencecik bi yenetek zor bulurlar bi daha böle bobo gibi süper bi forveti.. satsınlar 10 milyon euro ya da görsünler sonra neler oluyo.. | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | evet yaa benim anlamadığım nedir yani boboyu satıcaksınız 10 milyona kaç tane bobo gibi oyuncu bulacaksınız hadi buldunuz almazsınız ki zaten gidersiniz dandik dandik tansfer politikalarıyla işe yaramaz adamlar alırsınız bobo kesnlikle kalmalııı bastra bastıra söylüyorum
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Eğer dediğiniz olursa fazla bir güç kaybetmeyiz bence, hatta daha da güçlenebiliriz...Tekke-Holosko ikilisi de çok iş yapar... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Levent i satalım yerine HÜSNÜ GÜRELİ yi alalım en iyisi. Koca göbekli şom ağızlıdan kurtuluruz.
__________________ ÇARŞI rule the world. Beşiktaş fo' life... Konu sinan23 tarafından (29-07-2008 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Topuz'u 5 milyon +2 futbolcuya verseydi Kayseri çoktan almıştı zaten Demirören. Topuzu almak öyle kolay olmicak. Fatih'e gelince: Fatih 5 milyon etmez.. Fransa liginden 5 milyona süper forvetler bulursun. Hem siyahi olur, taraftarlar da sever.. ![]() Boboyu satıp Fatihle kombineleri coşturacaklarını mı sanıyo bu yönetim.. 3 tane Fatih eder Bobo. Görmüyomu bunlar bunu acaba..? Bu taraftar Bobo nun gidip Fatihin gelmesine razı olmaz daha kötü olur herşey..
__________________ B | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |