![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | topuz ve beton gibi ii bek oyuncusu bunlar bize bu sezon kesinlikle yeter sampiyonluk icin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rüştü(K) S. Kurtulus(D),zapo(D),ibraim t,(D),caner erkin(D) sammir(O),nuri şahin(O)luka modric(O) victor moses(FA) mauro zarate(F),fred(F) (K)kaleci,,,(D)desans,,,(O)orta sağa,,,(FA)forvet arkası(F)forvet,,, bu kadro kurulsun süper olur denizli bu transferleri yaparsa gelecek bizimdir victor moses ve nuri şahin alınmalıdır mauro zaratede önemli bir futbolcu bunlar hamitabatlı çarşı grubuuuuu alınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bişey soracağım neden iç bizim yazdığımız futbolcularla ilgilenmiyorlar kiii okadar viktor moses,mauro zarate,nuri şahin diyoruz ama içbir gazetede bu futbolcuların adını görmüyoruz yetkilileri buraya bakmasını istiyorum lütfen ya ben emen alın demiyorum çıkıp bir inceleme yapsınlar ama saçma futbolcu beşiktaşa almasınlar yıldız bir futbolcu alınmalıdır ama victor mosesla,mauro zarate,nuri şahin alınsın yeter bobo,delgado,cisse,seric,gitmeli | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim 2009-2010 da olmasını istediğim kadro ... İker Casillas Bosingwa--- Cannavaro--- Gökhan Zan --- Philip Lahm Gattuso --- Pırlo Hamit Altıntop---Diego---Messi F.Torres.. işte bu kadro ile şampiyon da oluruz,kupayı da alırız..hatta almanyada oynanacak Atatürk Kupası nı da alırız... Bu kadroyu kuramayan yönetim giiitsiiin...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() Alıntı:
uff biraz fazla ucmusuz ![]() abi defansda gökhan zani nasil birakdin onu anlamadim. toraman olsa neysede. ![]() bu istedigin kadro bize su kadar batlar bonservesleri bu.... casilas:30.000.000 € bosingwa:17.000.000 € cannavaro:10.000.000 € phlipp lahm: 21.000.000 € gattuso:19.000.000 € pirlo:36.000.000 € H. altintop:11.000.000 € diego:23.000.000 € messi:60.000.000 € torres:40.000.000 € nerden baksak kesinlikle bi ceyrek milyar euro´yu gözden cikarmak lazim... ![]() | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zan kesin gitmeli seriçte serdar özkan ın kulağı çekilmeli değil koparılması lazım aydın karabulut takıma girmeli yeri de sol açık tello orta saha da oynayabilir. nobre golcüden ziyade savaşçı onun yerine de forvet lazım. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hiçbir takımda kanat oyuncusu 10 numaradan teknik değildir bu takımın ne olduğunu gösterir serdar özkan bence delgadodan teknik 1-2 seneye serdar 10 numara olur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | serkan kırıntılı -ekrem -zapo -sivok -caner -topuz -poulsen -victor moses -tello -holosko -nobre bu takım türkiye ligine çok fazla gelir ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Rüştü i.Toraman Zapo Sivok Caner Topuz Jimenez Emana Tello Holosko Nobre
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |