![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kolpa gibi geliooo | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yalandir bu haber ne lan bu menajerle sozlesmesi var diye kendini klupmu saniyor bunlar varsa boyle birsey alsin nereye isterse gotursun
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu medya takımı nasıl karıştıracağını şaşırmış. Hiçbir menajer böyle bir teklifle gelemez bu kulübe, gelirse de gerekli cevap verilip gönderilir. Saçma sapan yazılarına konu edip duruyorlar şu takımı sürekli sevgili "medya maymunlarımız"..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | giderse gitsin ne yapalim herkesin yeri dolar batuhan gibi oyuncumuz var ondan daha degerli turkiyenin gelmis gecmis en cok gol atan futbolcusu olacak belki sans verilirse tabi oynatsalar bir muthis yetenek sinyor terim bile gs li olmamasina ragmen aldi milli takima nasil yapti hala cozmus degilim gslileri alir cunku o hep
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | GITMEZ !! Boyle bir kalitesiz futbolcuya kimse okadar para vermez.. Kaptanligi hic vermez!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |