![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #112 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | COk iyi transffer olur yalnız dikkat oda 31 yaşında 32 sine giricekmiş....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #113 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | aynen bnde bde fotomaç yazmş yani . .
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fotomaca fazla guvenmem ben ama ınsallah dogru haberıdr
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geremi Kartal'a yakın Cisse ile yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş, yabancı kontenjanındaki boşluğu Newcastle United’da forma giyen Geremi ile doldurmayı planlıyor. Kamerunlu futbolcuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği belirtiliyor. ![]() Yusuf Şimşek transferi ile dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta yabancı transferi için de düğmeye basıldı. Yönetim takımdan ayrılmak isteyen Edouard Cisse'nin menajerleri ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı kulübün bu hafta içinde Fransız futbolcu ile yollarını ayırabileceği konuşuluyor. Yabancı kontenjanındaki boşluğu güçlü bir isimle doldurmak isteyen yönetimin, transfer listesinin ilk sırasında ise Premier Lig takımlarından Newcastle United'da forma giyen Njitap Geremi yer alıyor. Bir dönem Gençlerbirliği'nde de forma giyen Kamerunlu futbolcunun İngiltere'den ayrılmak istediğini kulubüne bildirdiği ve teknik direktör Mustafa Denizli'nin de ısrarla istediği yıldız oyuncuyla yapılan ön görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. İngiliz kulübü, Real Madrid ve Chelsea’de de oynayan 31 yaşındaki Geremi için 2,5 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #118 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | 30 yaş Geremi kapasitesinde ve kariyerinde bi oyuncu için çok değil..Hatta Türkiye liglerindeki bu tarz yıldızlar için ideal bile..Onun tecrübelerinden de faydalanıcaz sonuçta..Şuan gelirse en az 3-4 yıl full performans verir düye düşünüyorum.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |