![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | genede fazla karamsar olmayalim bakarsiniz iyi isler yapar bazen ummadiginiz tas kafa kirar tamam olan olmus gercek besiktasliyim diyor oynamaya basladiginda görecegiz aslinda fena oyuncu degil önümüzdeki 3-4 sene besiktasa faydali olsun yeter. tabiki oynarsa ,artik futbolcular 38-39 yasina kadar gayet güzel oynuyor eskidendi yasli genc bekliyelim görelim.. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yusuf'un çok da eski olmayan başka bir ropörtajda söyledikleri biraz daha farklı, iyi futbolcu-kötü futbolcu olması, yaşlı ya da genç olması önemli değil ama samimi olması önemli bence, karakter göstergesidir bu... ....... -Fenerbahçeli misim? Ben Fenerbahçeliyim. Sonuçta ekmeğini yedim, hizmet ettim. -Daha öncesini soruyorum. Çocukken de Fenerbahçeli miydin? Evet evet Fenerbahçeliydim. Seviyordum Fenerbahçe'yi. Ama içine girdikten sonra değerini daha çok gördüm. -Kaçan şampyonluğa üzüldün mü? Tabii ki. Keşke daha önce şampiyon olup gelselerdi Denizli'ye. ...... Bu da linkidir:Ligtv.com.tr - Haber - Yusuf Şimşek ?Yumruk atıp futbolu bırakacaktım?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun inşallah takıma yararlı olur | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hahaha ![]() ![]() BJK da oynaman için böyle bi açıklama yapmana gerek yoktu be Yusuf'um.. Zaten önüne gelen oynuyor sen de oynarsın işte.. ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #28 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | biz taraftarız bir oyuncunu beşiktaşlı olup olmadıgını alarız misali holosko sabına kadar beşiktaşlı. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | kaç derecelik bi dönüş bu acaba geçen maçta gol atcam bursalı olduğumu herkese göstercm flan demiyomuydu bu | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugune kadar besıktasta oynayan futbolcuların hepsı besıktaslımı dogmustu ? bırakında futbolunu konusalım daha antremana cıkmadı mac oynamadı geldıgı gun adamı bıtırmeyelım. tepkı vericeksek yonetıme verelım !!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |