![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | genede fazla karamsar olmayalim bakarsiniz iyi isler yapar bazen ummadiginiz tas kafa kirar tamam olan olmus gercek besiktasliyim diyor oynamaya basladiginda görecegiz aslinda fena oyuncu degil önümüzdeki 3-4 sene besiktasa faydali olsun yeter. tabiki oynarsa ,artik futbolcular 38-39 yasina kadar gayet güzel oynuyor eskidendi yasli genc bekliyelim görelim.. | ||
| |
| |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yusuf'un çok da eski olmayan başka bir ropörtajda söyledikleri biraz daha farklı, iyi futbolcu-kötü futbolcu olması, yaşlı ya da genç olması önemli değil ama samimi olması önemli bence, karakter göstergesidir bu... ....... -Fenerbahçeli misim? Ben Fenerbahçeliyim. Sonuçta ekmeğini yedim, hizmet ettim. -Daha öncesini soruyorum. Çocukken de Fenerbahçeli miydin? Evet evet Fenerbahçeliydim. Seviyordum Fenerbahçe'yi. Ama içine girdikten sonra değerini daha çok gördüm. -Kaçan şampyonluğa üzüldün mü? Tabii ki. Keşke daha önce şampiyon olup gelselerdi Denizli'ye. ...... Bu da linkidir:Ligtv.com.tr - Haber - Yusuf Şimşek ?Yumruk atıp futbolu bırakacaktım?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #26 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayırlı olsun inşallah takıma yararlı olur | ||
| |
| | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hahaha ![]() BJK da oynaman için böyle bi açıklama yapmana gerek yoktu be Yusuf'um.. Zaten önüne gelen oynuyor sen de oynarsın işte.. Delgadonun yarısını oynasan yeter..Tam oynayan Delgado kenarda dursun sen çık onun yarısını oyna kafidir..![]() | |||
| |
| | #28 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | biz taraftarız bir oyuncunu beşiktaşlı olup olmadıgını alarız misali holosko sabına kadar beşiktaşlı. | ||
| |
| | #29 | ||
| karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | kaç derecelik bi dönüş bu acaba geçen maçta gol atcam bursalı olduğumu herkese göstercm flan demiyomuydu bu | ||
| |
| | #30 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bugune kadar besıktasta oynayan futbolcuların hepsı besıktaslımı dogmustu ? bırakında futbolunu konusalım daha antremana cıkmadı mac oynamadı geldıgı gun adamı bıtırmeyelım. tepkı vericeksek yonetıme verelım !!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |