![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #92 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | he bunuda söyliyim..alman basinda hic böyle bir haber cikmadi..Menajeri Müllerde bu haber 2 hafta önce yalanlamisti ![]() Bu haber dogruyusu bizim yönetim ilk defa bir transfer gizli gizli yürütü ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #93 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | valla ya adam kaç kere almanya milli takımında oynadı ernst bilinmezmi
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #94 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Beşiktaş devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yabancı oyuncu konusunda karar verdi. Transfer döneminin bitimine 3 gün kala Siyah Beyazlı kulüp Alman Bundasliga ekibi Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı. Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetimi mutlu sona ulaştı. FABİAN ERNST KİMDİR: 30 Mayıs 1979'da Almanya'nın Hannover kentinde doğan Fabian Ernst, futbola doğduğu şehirde başladı. 1998 yılına kadar Hannover forması giyen orta saha oyuncusu, 1998 - 2000 yılları arasında Hamburg, 2000-2005 yılları arasında ise Werder Bremen'de top koşturdu. Ernst, şu anda 2005 yılında transfer olduğu Schalke 04 forması giyiyordu. Alman Bundesliga'da şimdiye kadar 312 maça çıkan Fabian Ernst, 24 kez de Almanya milli takımında görev aldı. 1.83 boyunda ve 80 kilo olan 30 yaşındaki oyuncu orta sahada görev yapıyor. kaynak: fanatik | ||
![]() |
![]() | #96 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Bu haberin yalan olma ihtimali yok artık arkadaşlar..Sadece eğer kulüple ufak pürüzleri kalmışsa BJK'ın ordan kaynaklı bir iptal olur olursa..Ama ben sanmıyorum..Ernst geldi bence artık..Hayırlı olsun.. | ||
![]() |
![]() | #97 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #98 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kariyerinde Alman kupası, lig kupası, bundesliga şampiyonluğğu bulunan, Werder-Schalke şampiyonluğa oynayan gibi takımlarda senelerce top koşturmuş, 20 küsur defa alman milli olmuş Ernst isimsiz oyuncuysa Lincoln mahalle topçusu sıfatıyla geldi herhalde ![]() Ama biz ne uçağa binim de inemeyenler, son saniyede veto yiyenler, gelip kampa katılıp da dönenler gördük, o yüzden hala gelirse diyorum. | ||
![]() |
![]() | #100 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |