![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | çok iyi bir adam orta saha sol iç te çok güzel oynuyor , 30 yaşında deflarca Alman milli takım forması giydi . inşallah doğrudur haber . | ||
![]() |
|
![]() | #193 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ernst in die Türkei? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fabian Ernst von Schalke 04 steht angeblich vor einem sofortigen Wechsel zum türkischen Erstligisten Besiktas Istanbul. Wie die türkische Nachrichtenagentur "DHA" und die Internetseite des Nachrichtensenders "NTV Spor" am Freitag übereinstimmend berichten, hat sich der Traditionsklub mit den Schalkern und dem 30 Jahre alten Profi geeinigt. Danach soll Ernst einen Vertrag unterschreiben, sobald sich Besiktas mit dem Kroaten Anthony Seric auf eine Vertragsauflösung geeinigt hat. hier gehts weiter: http://www.sport1.de/de/fussball/fussbal...ikel_61845.html RE: Ernst in die Türkei? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sind nicht kevin,kobi und halil da auch längst am start. ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #194 | |||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #196 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İnanamıyorum valla bu transfere, imzayı görmem lazım...Eğer almışsak da yönetimi uzun bi aradan sonra alkışlıyorum, adam gibi bi transfere imza attılar sonunda...Bazı yerlerde abuk sabuk şeyler duyuyorum, Denizli'de isimsiz bir oyuncu aldırıyor falan diye, Ernst'e isimsiz denir mi yahu, Avrupa futbolunu takip eden herkez Ernst'i bilir...Tamam Geremi gelse daha iyi olurdu ama Ernst transferine de laf geleceğini sanmıyorum, çok iyi bir transferdir bana göre, bitmişse tabii... | ||
![]() |
![]() | #197 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | FC Schalke 04 Forum | Schalker Markt | Ernst in die Türkei? Schalke forumunda ortam kızıştı herhalde.. ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #198 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hayırlı olsun...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #199 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Cisse, İnceman, Sivok gibi çakma futbolcuları orta sahada göreceğime bu adamı tercih ederim. Ernst hırçındır, tekniği sıfırdır ama çok koşar, çok mücadele eder. Başımızda Denizli varken başarılı olması zor ama yönetimin yaptığı ilk iyi iş diyebilirim. Hayırlısı..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #200 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |