![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 09-04-2008, 13:21 tarihinde HaYaLiNizDeKi Beşiktaş 11'ini kurun sorusuna cevabım ; kale : rüştü defans : KAEBİ-g.zan-i.tor-kadlec ortasaha : m. topuz-cisse-tello forvet: holosko - nobre - delgado
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu oyuncunun özelliği nedir peki iyi top sürmesinden başka (tanımadığım için soruyorum)? Tello gibi top keser mi? Her maç hemen hemen belli br standardı tutturur mu? Üst üste 2 adamı çalımlayabilir mi? Forumlarda okuduğum kadarıyla sürekli bir form düşüşü içerisinde. Birleşik Arap emirlikleri, İngiliz 2. ligi falan gidip gelmiş. Kariyeri düşüş içinde ama yetenekleri ortalama bir sağ kanat alacaktıysak Ali Tandoğan neden Bursaya verildi diye düşünüyor insan. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tanımadığım bir futbolcu hakkında yorum yapmak istemem ama sürekli düşüşte olan bir oyuncunun takıma neler katabileceği soru işareti | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ilk önce bi yabancı göndersekte biraz daha ciddi baksak şu transfer haberlerine | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu alınacaksa kimse yollanmasın... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu siralar basindan bekliyordum boyle bi haber zaten itibar etmeyin bu haberlere hikaye bunlar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |