![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #42 | ||
Sewiyorum Deli Gibi ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence ya ilk yarı zorlu geçecek yada ilk dk. gol atıp rahat rahat oynayacağız gönlüm tabikide beşiktaşdan yana
__________________ Anti-Demirören | ||
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Yattaranın kanadındaan bizi felç ederler özel önlemler aalmak gerekiyor fakat yattara maçın 10 dk sından sonra kanat değiştiriyor daha sonra tekrar aynı kanadına dönüyor bunu çoğu maçta yapıyor çok tehlikeli bi oyuncu bu oyuncuyu durdurursak yeneriz ama hiç durdurabileceğimizi sanmıyorum bizim bek oyuncularımız yetersiz.Allah yardımcımız olsun bu maçta.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bizi iyi takimiz ve iyi silhalarimiz var.Trabzonsporda suan iyi takim ve iyi silhalari var. Onlarin taraftar avantaji var.Ama Besiktasim bu Trabzonu yenecek gücte. Cok güzel bir mac olacak gibi duruyo. Trabzonu yenersek iyice havaya gireriz ama tek korkum futbolcularimizin fazla yorulmalari ve kharkive karsi zorlanmalari yensekde yenilsekde trabzona. Buarada Ertugrul hocaya cok is dusüyo. Kadromuzun zenginliginden yaralanabilir. Hadi hayirlisi....Trabzonspor 1:2 Besiktas ![]()
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() |
![]() | #47 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Guzel mac olacak dikkatli olursak kazaniriz
__________________ Ibrahim Aydogdu Civil Engineering Dept. U of Memphis Memphis/TN | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
ยŦยк ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok kritik bir maç Oyuncuların işi çok sıkı tutmaları gerekiyor En iyi performansları bu sene.. Ama bizde aynı şekilde ligte fırtınalar estiriyoruz.. Dikkatli.Disiplinli.ve Teknik bizi galibiyete taşıyacaktır.. | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zor bi maç olacağı kesin antalya bile sol kanadımızı felç ettiğine göre yattaranın neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum. birde bizim oyuncuların kafasında 4 gün snra oynanacak uefa kupası macı olacak o yuzden kesın kazanırız dıemıorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |