![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Kurban oldugum hocamiza sesleniyorum ben bir gurbetci olarak resmen takimimizin transferlerinden utaniyorum . Niye mi ? Denizli hocamiz geldi Ya$li transferleri ba$lamaya ba$ladi. Burdan önderlerimize sesliniyorum , transfer komitemize sesliniyorum . Bilmem bu mesaj oraya kadar varabilirmi . Ama size iki Oyuncu ismi söyliyecegim . Gecekten ama gercekten $u iki oyunculardan biri be$ikta$imiza gelse Be$ikta$ hayri hayri $ampiyon olur. "Keirrison" de Souza Carneiro ve Guilherme diyorum ! Keirrison 20 ya$inda Coritibia 'da oynuyor. Guilherme 20 ya$inda Cruzeiro ' da oynuyor. Ikiside Brezilia ümit milli takiminda oyniyacak size burdan $imdi sesleniyorum . Ofansif yönden forvet almak istiyorsan , bu iki gençden birisini alin ! Lyonlara Arsenallara kaptirmayin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In$allah mesajim hocamizin kulaklarina varir. Admin'ler lütfen sizde yöneticilerimizle iltibati olan varsa , Lütfen bu mesaji ILETSIN! Fransadan bir gurbetci . Konu Ozgur.Tchelik tarafından (25-01-2009 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/81169-hocam-lutfen-keirrison-yada-guilherme-bresiyadan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-01-2009 18:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |