![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ben Buna Karsiyim. Okadar Genc Turk Futbolcularimiz Varken Neden Bi Yabanci Futbolcu Milli Takimda Forma Giysin?
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Cunku Turk gencleriyle bir bok yiyemiyoruz da ondan. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | fatih terim carsamba gunu kadro aciklanacak o zaman gorursunuz demis onemli olan oynayip oynamamasi degil avrupada basta almanya, hollandada o ulkenin vatandasi olmak icin bazi kosullar lazim ornegin hollanda kursa tabi tutuluyor ilk once dil bilmesi sart sonra o ulke kulturune ayak uydurmasi lazim ama adam daha iki kelime turkce bilmiyor biliyorsada konusmuyor adam sirf fb bir yabanci fazla oynatsin diye Turk oldu yoksa ne isi var adamin 6 yabanciyi serbest birakin hani yabanci sinirlamasi olmassa genclerin onu kesiliyordu simdi ne oluyor genclerin onumu aciliyor | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | kala kala aurelio yamı kaldık. bıraksınlar bu işleri o forma Türkten başkasına yakışmaz. formanın rengi neden kırmızı sanıyolar acaba.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Dunya uzerınde bırsuru dewlet bunu yapıo dıosunuz ama dunyada kımse turkler kadar yabancılardan cekmedı bunu nolur unutmayın ayrıca turkıyede bu herıften baska oynıcak adam yokmu ısterse pascal gelsın mıllı takımda oynamak ıstesın ben yıne oynamasını ıstemem... unutmayın bu TÜRK milli takımı..
__________________ Ne Kavgam bitti ne sevdam... | ||
| |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar çok duygusal davranıyorsunuz ve bence hiç objektif değilsiniz, türk milli takımı da bu hallere hep bu duygusallığından geldi zaten, alpay'ın tekmeleri, antrenörün rakip oyuncuya çelmesi, fatih terim'in oyuncularına rakip takım oyuncusunu hedef göstererek vurun demesi, hep duygusal davranışlar... kusura bakmayın ama bu konuda da çok duygusal davranıyorsunuz, bence marco aurelio, bölgesinde türkiye'deki en iyi 2-3 oyuncudan biri ve milli takımda oynaması da bir artıdır... | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi bi turk gibi hissdemez macı bence farzedelim brezilyayla oynuyoruz bir turk gibi oynayabilirmi???
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | türk vatandaşlığına geçmiş olsalar bile yabancı futbolcuların milli takıma çağrılması çok saçma,milli takımımız fransa,hollanda milli takımlarında olduğu gibi çeşitli ülkelerden oyuncularla dolmamalı..kazım kanatın yazısını bugün ben de okudum gazetede,bi yere kadar haklı olabilir ama milli marş sırasında ayağa kalkmam da ne demek?????
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |