![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #33 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Cunku Turk gencleriyle bir bok yiyemiyoruz da ondan. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #34 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arklar çok duygusal davranıyorsunuz ve bence hiç objektif değilsiniz, türk milli takımı da bu hallere hep bu duygusallığından geldi zaten, alpay'ın tekmeleri, antrenörün rakip oyuncuya çelmesi, fatih terim'in oyuncularına rakip takım oyuncusunu hedef göstererek vurun demesi, hep duygusal davranışlar... kusura bakmayın ama bu konuda da çok duygusal davranıyorsunuz, bence marco aurelio, bölgesinde türkiye'deki en iyi 2-3 oyuncudan biri ve milli takımda oynaması da bir artıdır... | ||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi bi turk gibi hissdemez macı bence farzedelim brezilyayla oynuyoruz bir turk gibi oynayabilirmi???
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | türk vatandaşlığına geçmiş olsalar bile yabancı futbolcuların milli takıma çağrılması çok saçma,milli takımımız fransa,hollanda milli takımlarında olduğu gibi çeşitli ülkelerden oyuncularla dolmamalı..kazım kanatın yazısını bugün ben de okudum gazetede,bi yere kadar haklı olabilir ama milli marş sırasında ayağa kalkmam da ne demek?????
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence biz sonunda fransa gibi 11 senci futbolcuyla milli maclara cikmayacaksak eger birsey olmaz. bende milliyetcigim ve türkiye a milli takimini düsünerek kim iyi ise bizim milli takim icin oynamak istiyorsa oynasin. eger fahri iyi oynarsa fahri oynasin aurelio'da külübede oturur. bakin galatasarayda'da mehmet güven diye bir gencimiz var her ne kadar cimbom'da oynasada o bir TÜRK ve eger böyle iyi oynamaya devam ederse o aurelio'yu yedek külübesine oturtturur. HERSEY GÜZEL TÜRKIYEMiZ ICIN!!!
__________________ BJK TV'DEN NEFRET EDIYORUM. BÜYÜK BESIKTAS KÜLÜBÜNE LAIK BIR TV DEGIL!!! | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | YA ne yıldızı yaa bu adam 3 gün sonra koyup gidicek ülkesine daha türkce konusamıan adamın ne işi war miili takımda ben kazım kanata katılıyorum!! Marco?? Ne kata bilirki milli takıma yası belli kapasitesi belli!!!Bence yanlıs bi hareket!!! | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | 100 milyon türkten 1 adam çıkaramıcazda arelyo yu mu oynatacaz be öyle olursa yuh bize..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |