![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Dünkü Yenilgide Suçlu Kim? | |||
| Yönetim | | 10 | 50,00% |
| Erturul Sağlam | | 13 | 65,00% |
| Futbolcular | | 13 | 65,00% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 20. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Yönetimdekilerin dünyaya gelmesi hata..Şanssızlık.. Orası ayrı bi mesele.. Hoca hatalıydı ama futbolcuların yaptığı resmen ayıptır..Koşmaya üşenen..Toptan ürken..Pas yapmaktan çekinen..Sorumluluk almayı istemeyen oyuncuların bu takımda işi olmamalı..Dün sahada öyle 4 tane futbolcu vardı..2 tane de kazma vardı..Diğerleri de elinden geldiğince oynadı işte...
__________________ B | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kesinlikle futbolculardır...Hocanında hataları var ama futbolcuların hocalarına yardım etmesi gerekir, fakat bunlar yardım etmesini bıraktım hocalarını çok zor durumlara düşürdüler, yerin dibine soktular resmen...Belkide yarın bugün gönderilmesine yol açacaklar, ama kendiler hala kulüpte olacak, bir gol atıp taraftarın yine sevgilisi olacaklar, ama artık ben yemem, bir çok kişide öyle!..Bu maçı bana kazandıramıyorsanız, Oftaş maçını kazandırsanız ne olur kazandırmasanız ne olur, biliyorumki ondan sonraki hafta yine yerlerde sürünecekesiniz !!! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |