![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #341 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya ne isim ne de numara vardı formalarda ya niye anlamadım bi işlerni de tam yapsalar yahu kararsızmılar acaba numaralrdan ya da koyacakları isimlerden yoksa uşendilermi acaba para o kadar mı yetti yoksa nedir u gizlilik anlamadım sonra sonuna doğru ses kesildi hiç bişey duyulmuyordu komik ve de saçma oldu ne güzel adamlar şarkılar söylüyorlardı tezaurat yapıyorlardı siyah beyaz ve alkışlar eşliğinde bjk tv nin .mına koyum ya sinir oldum... | ||
![]() |
|
![]() | #347 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi onu bunu bilmem ama bobo ile tuğba özay süper yakışmış birbirlerinee ![]() | ||
![]() |
![]() | #348 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | arkdaşlar ürünlerin hepsi hoşuma gitti hatta annem galatasaraylı oğlum banada bir tane al kaliteli ve güzel bir modeli var diyor bence storelere gelince herkezin daha çok hoşuna gidecektir ancak arkdaşlar hepimizin bilgi@besiktasjk.com.tr ye cola turka logosu hakkında bilgilendirmeliyiz biliyorsunuz colaturka amblemi değişti yeni amblem formalara konursa çok daha süper olacaktır ! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |