![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #362 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | formalar güzel gercekten çok kaliteli görünüyo. bide üzerinde beko yazsa 4-4 lük olucakmıs ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #365 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa bu cola turkanın logo ya baktım colaturkanın int.sitesinden. pekde öle abartı bi güzelliği yok. eskisi daha ince ve şık duruyo. yenisinde turkayı çok büyük yapmıslar. yeni logo koyulursa formanın önü komple o yazıyla kaplanır. ayrıca cola turka yazısı eskiden kırmızı beyaz dı, şimdi beyaz yazıda arka gölgesi siyah olmus. herkes aynı olcak yani. eskiden herkes kırmızı-beyaz ken biz siyah-beyaz yazdırıyoduk ayrıcalıgımız oluyodu. şimdi o da gitmiş. yenisini begenmedim.eskisi formanın üzerinde daha güzel durur bence ... | ||
![]() |
![]() | #367 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
![]() |
![]() | #368 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | |||
![]() |
![]() | #369 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | formalar güsel ama ben daha orjinal bişeyler beklerdim. bobonun formasında omuzlardaki şekiller güsel durmuş. bi de geçen seneki parçalı formalarımız da iyiydi bence,onlar bu sene yok sanırım. ama tabi ki en iisi klasik çubuklu formamız ![]()
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |