![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #381 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | formalarda yeni çizgiler yok. bilinen tarzda formalar. ben beğenmedim. içlerinde yine en iyisi çubuklu forma.
__________________ vatan toprağı kutsaldır, kaderine terk edilemez. M.K.Atatürk edenin ..... | ||
![]() |
|
![]() | #382 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Formalara kupa şampiyonu olduğumuz için türkiye amblemi koyma hakkımız var kesinlikle bunu atlamamaları gerek. Şanlı Türk amblemini de formanın sağ kısmında görmeliyiz. | ||
![]() |
![]() | #383 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | valla ben siyah formayı cok beğendim kolları beyaz filan ingilerenin tipik forması ile dizayn edilmiş cok hoş bi forma ben onu alacam vallla ama cubuklu da güsel
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #384 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | En iyi formamız zamanında amblemi umbro ya benzeyen çamlıcanın yaptığı beyaz üstüne ince çizgili Titibank ve Sony reklamı olan formamıza benzeyen | ||
![]() |
![]() | #388 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #389 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben en çok bobonun üstündeki siyah formayı beğendim.sonra nobredeki çubukluyu.geçen sene herkes formaların chealse yada lyon formaların benzemediğini söylüyodu şimdi benziyo işte.omuzlardan belli.hem daha şık.çubukluda 100. cü yıldaki çubukluya benzemiş.güzel olmuş.ama niye kupa maçından sonrayı bekliyolar satışa çıkarmak için anlamadım.
__________________ onur gurur kartal budur | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |