![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ para dediğin nedir ki it'in önüne atsan yemez (aman Tümer duymasın ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
|
![]() | #32 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() |
![]() | #33 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Duymaktan çok hoşlandığım bir tezahurat,ne olacak kapalı söyledi diye bundan mı etkilenecek çocuklar.Beşiktaş taraftarının piskopatlığını vurgulayan bir tezahurat,bu kadar tepkiye gerek yok bence...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #36 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çok doğru bi konu kutluorum seni arkadaşım esrar alkol kötü şeyler günah şeyler sadece bjk taraftarının değil hiç bi insanın almaması gereken şeyler eğer kullananlar varsa inşallah bırakırlar ama soylemek istediğim bişi var tamam kimsenin özel hayatına karışılmaz ama tribünlerde şarabıda içeriz esrarıda çekeriz... tezahuratını duymak istemiorum bu bize yakışmıo taraftarımızın adını kotuluo ondan sonrada başka taraftarlarn ağzında saluoruz onlar şarapçı esrarkeş die hayır efendim biz bjk taraftarıyız ahlaklı taraftarız örnek taraftarız kötülerin aramızda yeri yok.
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beyler esrar avrupanin cok yerinde uyusturucu olarak bile gecmiyor..hemen önyargili olup eroinle falan karsitirmayalim...sigaranin bagimliligi bile esrar dan daha kötü... ben kullanmiyorum ama kullananlarada önyargili davranmamak lazim...
__________________ bjkliyiz | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Yahu ben ne olursa olsun maçlarda küfüre karşıyım aslında küfür edince bir yerded karşı tarafı ateşilyorsun bunu anlamadılar hala
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | beşiktaşımıza hiç yakışmıyor çarşı buna da karşı olmalı...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |