![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | öncelikle arkadaşlar ertuğrul değil ertuğrul sağlam yada ertuğrul hoca. ayrıca ertuğrul hoca ve öğrencilerine ders vermek ne demek. ertuğrul hocaya ne dersi verilecek ben anlamadım.ama bazılarımızın ders alması gerektiği açık.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Sana katılıyorum.Bu takımı kuran ertuğrul hocadır.Kazanılacak bir şampiyonlukta da onun payı illaki vardır.Biz adam gibi topumuzu oynarsak zaten kazanırız bu maçı.Kuşkusuz sezonun en zor maçlarından biri olacak.Ama kayseriyi yendik kocaeliğni son dk.larda yendik bence bazı şeyleri kırdık artık.Sivasın bir kere önüne geçersek bir daha bırakmayız zaten.Bundan sonraki maçlarımız cidden zor.Bursaya puan kaybetmemek gerekir.Daha eskişehir-fener-ankara-ankaragücü-gs-denizli maçları war.Kendi sahamızı kayıpsız geçmek gerek... | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Kalmış şurda 7 maç, 1 puan da gerideyiz Sivas'tan...Tablo ortada, evimizde oynayacağımız maçlarda puan kaybı sözkonusu bile olmamalı artık, bu maçtada olmayacağını umuyorum...Bursa iyi durumda olabilir ama kendi ayarında olan takımlara karşı iyi oynayabilirler anca, Gs maçında da Fb maçında da adam gibi top oynamadılar, bu maçtada iyi savunma yapacaklardır ama eğer biz hücum yönünden iyi olursak çok rahat kazanırız, kötü olursak çok zorlanırız ama yine de 1-0'da olsa kazanırız...Rahat olacağını düşünüyorum ama ben, 3-0'la geçeriz...Bobo-Yusuf yine atar gollerini... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 'Herseybiryana bizden puani tam almak isteyecekler fb-gs beraberliginden sonra bunlar iyice uefaya gitme havasina girdiler onun icin dikkatli olmalyiz bu mactan aliriz almasinada 3 puani eskisehir maci cok tehlikeli olur
__________________ B I R I C I K H A T I C E M SENI SEVIYORUMM | ||
| |
| | #5 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zor bir maç olucak.Dilerim Samiyende Emre belezoğluna yapılan muamele Ertuğrul Sağlam'a yapılmaz...Bu seyirci saçmalığınada bu maçtan sonra son verirler...2-0 alırız gibime geliyor.İnşallah bu hafta lider oluruz ![]() | ||
| |
| | #6 | ||
| Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | iyiki de geliyonuzz heaa _! ![]() daha ne dyim bagam gittimi yerine .... | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Cok Heycanla bekliyorum maci gelin gelin bursa gelyosaniz goreceginizde var
__________________ B I R I C I K H A T I C E M SENI SEVIYORUMM | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taraftar'ları Stad'a Giremiyecek ama , yinede Pislik cikaracaklar. Güzel bir maç olur insallah . 1-0 2-0 'lık skorlar yeter bize.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |