![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: Sizce Ricardinho'nun gelişi ile Türkiye ve Avrupa'da istenilen başarıya ulaşabilecek | |||
| Türkiye'de başarılı oluruz | | 6 | 9,23% |
| Türkiye ve Avrupa'da başarılı oluruz | | 48 | 73,85% |
| Kadro hala yetersiz | | 11 | 16,92% |
| Katılımcı sayısı: 65. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | takımın artık bi eksiği yok,gerçek beşiktaşı herkes görecek...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ueafa da final oynayan takımları gördükten sonra. neden olmasın ki. çok iyi bi kadromuz var. defansa yabancı stoper gelirse. yarı final oynarız bence
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
| |
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tek eksiğimiz defans bakın görün hatta görsünler beşiktaşı avrupa ayakta alkışlayacak ve futboluyla beşiktaş bizi hüngür hüngür ağlatacak.özlediğimiz günlere döndük arkadaşlar inanın buna yürekten inanın | ||
| |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | net bi şekilde yazıyorum türkiye kupası ve şapiyonluk zor değil alırız uefa da da guruptan çıkar 2 tur daha oynarız die düşünüyorm | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |