![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | maça hakem etki etmezse eğer savunmada iyi olur ve arkaya atılacak toplarda etkili olursak feneri yeneriz.gs gibi amaçsızca saldırmanın çok faydası olacağını sanmıyorum.sabırla fenerin üstümüze gelmesini beklemek mantıklı olur.ayrıca delgado tello cisse ve sivoka çok büyük iş düşecek hoş cisse den hiç ümidim yok .içimden 2-3 geçiyor ![]()
__________________ ... | ||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok fena şeyler olacak çokkkk şunlara bir 3 tane çaksakta akıllansalar
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #45 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Maçı kazanmak için hiçbir şey yapmadan kazandınız.İşte bu tebriği hakeden bir oLay... Maça çok iyi başLadık.Ekrem ve Serdar çok iyi tehLikeLer yarattıLar.Ama öyLe bir goL yedikki dünyada eşi yok.Kornerde ön direkte kimse oLmazmı yahu ? Rüştünün hatası feLan değiL,tamamen ön direkteki boşLuktan doLayıydı. İkinci goLe kaarda ezdik.Ama böyLe bir goL nasıL oLabiLir yahu ?O degaj orta sahadan nasıL geçer ?Hadi geçti Zapo nasıL müdaheLe edemezsin ona ? Sonra komik bir iLk sarı karttan sonra geLen kırmızı kart.NormaLde bu kartın bize zararı yoktu.Çünkü fenerde Alex,Deivid ve Kazım meteLiksiz eLeman roLündeydiLer.Ancak Alexin çıkması orta sahayı kuvvetLendirdi.Biz ikinci yarı yine oynadık.Cissenin buLunduğu böLge boş oLunca kontraya döndü fener.Düşünün öndesiniz rakibiniz 10 kişi ve haLa kontra oynuyorsunuz.Bu fenerin kötüLüğü değiL bizim oyunumuz.Sonra oLay kontradanda çıkmaya başLadı.Fener 11 kişi maç izLedi.Bizde tek forvet arkada DeLgado iLeri gitmeye çaLıştık. Gökhan Zanın haLa antrenmana aLınmasına söyLeyecek Lafım kaLmadı artık.Yahu boş kaLe top ayağında pas atıyor rakibe yahu.FutboLcumu bu ? Biz kazanmak için her şeyi yapan bir takıma ve kazanmak için hiçbir şey yapmayan bir rakibe rağmen gaLibiyetten ettiğin için minnettarım sana DenizLi....
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #49 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hakemler olmassa şu fener bozuntusuu nasıl puan alcak gitti maç ya inanmıyorum yaaa şoktayım ya haylen gitti yine bi maç
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #50 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |