![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | onu bunu bilmemde arkadaşlar kale alarm veriyor ne rüştüden nede hakandan bize hayır gelmez cordoba gibi adam gönderilip yerini dolduramazsan ayıp acilen kaleye transfer diyorum isim fark etmez beşiktaşımıza faydalı olsun yeter !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #104 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | luka modric ,saviola,carlos villanueva,sammir,nuri şahin,victor moses,mauro zarate,caner erkin,jo,rodrıgo palacıo, mehmet topuz, Thiago Neves,cesar delgado,bunlardan 5 tanesini alsınlar beşiktaş ne tarihler yazar bana güvenin geleceğin yetenekleri hamitabatlı beşiktaşlılar lütfen yetkililere iletinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn | ||
![]() |
![]() | #106 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bunları alın yeter takım şampiyonlar şampiyonu olur kaçırmamamız lazım luka modric,sammir,carlos villanueva,victor moses,mauro zarate,nuri şahin,caner erkin bunları alınması lazım yetkililere sesleniyorum bara bakımındanda çok ucuz olmalı satılacakların listesi:seric,ibrahim üzülmez,cisse,delgado,bobo,mert nobre,holosko bunların yerine bunlar alınsın beşiktaş garanti şampiyon ama almazlar dinleyin beniiiii yorum yazsın biri yetkililere duyuralım kendimizi hamitabtlı beşiktaşlılar dinleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bunlardan alınsın yaaaaaaaaaaaaaaa | ||
![]() |
![]() | #110 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | senna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (delgadodan iyi diye tabata ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |