![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaşlar Tabata haberi Gaziantep'te yerel gazeteler ve televizyonlarda flaş haber olarak veriliyormuş. Ayrıca 'Koçum,oğlum' gibi üsluplar kullanmaz ve haberler ile dalga geçmezseniz kalitenizi ve bilginizi belli edersiniz.Gerçi var mı öyle şeyler bilemiyorum ama neyse.. Saygılarımla
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | tabata kım gerçek 10 Numara Riquelme bunu getirsinler tabata bedava vermezler gene nerden baksan 3 milyon ero isterler bilemedin 5milyon ero Riquelme su an piyasa maileti 8milyon ero ona verceklerine 3 bilemedin 5 8 milyon ero 10 Numara Riquelme alsınlar | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Delgadoyuda koy Antepde kral olur bize bence RİQUELME lazım yada tartışılmicak bie adam Tabataya bizim forma 5 numara büyük gelir eğer haber doğruysa yönetim yine büyük düşünmüş derim!!!! kimse gücenmesin ama bu idari kafayla hızla irtifa kaybetmekteyiz ve böyle giderse semt takımı olup çıkıcaz yazık ya ne diiimmmm
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |