![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Guest
| benim derdim dedikleri değil.biliyrm ne dediğini.dediklerininde demek istediklerininde hiç bir önemi yok.zamanında sergende yapmıştır egoistlik her futbolcu kahraman olmak ister...batunun yaptığını her futbolcu yapıyor sadece görmedim ayaklarına yatıyorlar batu açık açık söylüyor.önemli olan kazandıracakları bindebir kaybettirdikleri değil ki pas verseydi belkide topu havaya dikecekti.. | ||
|
![]() | #12 | ||
By_TelLo ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() |
beşiktaş'ın 16.5 yaşındaki oyuncusu batuhan'ın ikinci yarıda oyuna girdiği, 2-1 fenbahçe'nin üstünlüğü ile süren maçın son dakikasında çok müsait bir pozisyonda higuain’e gol pasını vermediği ve maçtan sonra beşiktaş'ın idari ekibinden görevliler'in batuhan'a "niye vermedin o pası?" diye sorduklarında batuhan'ın: "kardeşim bu işin kuralı; kral yapmayacaksın, kral olacaksın!" diye cevap verdiği maç. Buna ne diyosunuz peki buyrun... Haksızmııyım... | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Benim hayatımda gördüğüm en terbiyesiz futbolcudur şımarık daha resmen çocuk.. | |||
![]() |
![]() | #14 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #15 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
Futbol takım oyunudur meltem hatırlatırım... bir kişi kahraman olmak istiyorsa gitsin başka takıma | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
Guest
| kimse terbiyeye bakmıyor manasında söyledim onu.güzel şeyler yapardı eminim bu klüpte ne efendiliği ne şımarıklığı çekemiyrlar.ertuğrul sağlamın efendiliği eşinin kapalı olması engel oldu klüpte yer edinmesine bu bakımdan iş yapmıyr dedim | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |