Alıntı:
MetiN´isimli üyeden Alıntı
Meltem iyi de arkadasım PAscalla Batu aynı mı ? PAscal kendini sımarıklıgıyla sevdirmediki yüregiyle sevdirdi adam belki okdar iyi oyuncu degildi ( Bjk nin en iyi forvetlerinden di bu güne kadar) ama takıma öncülük yaptı yüregini koydu öyle sevdik biz onu ... Batu naptı sıamrıklık kendini begenmişlik bencillik Batuda cok iyi bir futbolcu ama egr böyle devam ederse ondan hic bir şey olmaz. |
zaten ben batuyla pascalı aynı kefeye koymadım konu oraya gitti

ama şununda arkasındayım ikisini aynı kefeye koymayarak ama,burdaki derdim ahlak meselesi,madem okadar ahlaklı futbolcu istiyorduk pascalıda sevmeseydik.pascal ilk geldiğinde taraftarın gözdesi olmadan önce yapıyordu bazı şeyleri basın mensuplarının önünde şey yapmak gibi

,onları gördükçe sevdi taraftar ozamanda pascalın pek bi icraatı yoktu.derdim batuya neden bukadar önyargılılar o sadece yani rahat bıraksalar batuyu belki oda bi pascal olacak,yüreğiyle oynayacak.ayrıca unutmayalım bize şuan kavgacı bi futbolcu lazım kesinlikle.derbilerdede gördük bunu mıy mıy mıy oynuyolar delgado çıt kırıldım faul bile yapamıyr hiçbiri bırakın ahlaksız olsun yani savaşsın ateşlesin takımı.bu yönden yararlı olurdu bence beşiktaşa...