![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkadaşlar aslında düşünüyorumda bize az bile yapıyorlar ya ulan denizli başta iken kimin gelmesini bekliyorsunuz!!!!!! galatasaraydan alıcak hali yok ya adam fenerli fenerli topcuları topluyo başka yaptıgı bişi yok ancak batuhanın gidişine sewindim rıza hocaya yardımcı olur sağlamda diyerleriini adam eder ![]() aydın bize kalsın....yerine seric + 250(500) bin avro werilebilir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #23 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Appiah fenere gittiğinde herkes küçümseme çabası içindeyken ben hakkını vermiş, keşke biz alabilseydik demiştim. Ama bugün transferine 3 sebepten sıcak bakmıyorum. 1. Appiah Türkiyede oynamak istemediğini bahane edip fenerden kaçmıştı, Beşiktaşa aynısını yapmayacağı ne malum. Ayrıca mahkemesi bitmediği için yarın öbürgün fenere milyonlarca dolar ödemeye mahkum edilme riskimiz olur. 2. Tottenham kampına katılmış oyuncuyu almıyorsa bir sebebi olmalı. 2 senedir ayağına top değmedi adamın. 3. Appiah Ganada forvet arkası oynayan, hücumu savunmadan daha çok düşünen, kısacası hamallığı hiç olmayan bir oyuncu. Kısaca istediği kadar atletik, güçlü, kaliteli olsun, İnceman, Kleberson, Cisse ile aynı tip oyuncu. Asla Yusuf-Delgado-Tello-S.Özkan-Holosko gibi oyuncuların arkasına koyup da sen bunların arkasını topla denebilecek bir oyuncu değildir. | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #25 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Araştırmam var, "futbol hayatı bitti" durumundan çıkıp sağda solda antreman üzerine 3 maç milli takımda oynamayı profesyonel futboldan sayamıyorum. Gelen adamdan 2. yarı kupa maçları dahil 20nin üzerinde maçta 90 dakika dinamoluk yapmasını bekleyeceğiz. Şu aşamada bize hazır, formda, ısınmış oyuncu lazım. | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Yanlisin olmasin arkadasim Appiah turkiyen ayrilmak istedigi icin degil futbol hayatinin bitmesine yol acan bir hastalik teshisi konuldugundan fanarbahce tarafindan yabanci kontenjanini meskul etmesin oynamayacak adam denilerek gonderildi bu yuzden davaliklar zaten bildigim kadariyla.
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ Konu sierra tarafından (12-01-2009 Saat 07:11 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Doğru önce sakatlandığı için sözleşemesi donduruldu, sonra Fenerbahçenin kendisiyle ilgilenmemesini, sözleşmesinin kendisine sorulmadan uzatılmasını vs. bahane ederek fifaya şikayette bulundu ve defalarca artık Türkiyede oynamak istemediğini belirtti. İnternette bolca kaynak var bu olayla ilgili ama gene medyamızın sallamasıysa bilemem. Bu arada yazdıklarımdan Appiahı beğenmediğim anlamı çıkmasın, iyi bir Appiah dünyanın her takımında oynar (keza iyi bir Appiahın bonservis sorunu da yoksa bize yar edeceklerine ihtimal vermiyorum o ayrı). Ama şu anda Cissenin yerine alınırsa geçen seneki Gordon transferinin aynısı olur. Yok sakatlık-sözleşme problemi yoksa, Cissenin yerine iyi bir hamal ortasaha alıp (yerli olur yabancı olur), Appiahı da Sericin yerine ekstradan getirebilirlerse canıma minnet olur. Konu karakanat tarafından (12-01-2009 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aslında bu dediğinde gayet mantıklı duruyo düşününce.Ama zor.Hem Appiah a ödenicek para hemde Cisse yerine gelcek adama ödenicek para biraz fazla gelir bize.Appiah 3-5 kuruşa imza atmaz. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | appiah tottenham la anlatmıstı . . . sanırsam | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |