![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Appiah fenere gittiğinde herkes küçümseme çabası içindeyken ben hakkını vermiş, keşke biz alabilseydik demiştim. Ama bugün transferine 3 sebepten sıcak bakmıyorum. 1. Appiah Türkiyede oynamak istemediğini bahane edip fenerden kaçmıştı, Beşiktaşa aynısını yapmayacağı ne malum. Ayrıca mahkemesi bitmediği için yarın öbürgün fenere milyonlarca dolar ödemeye mahkum edilme riskimiz olur. 2. Tottenham kampına katılmış oyuncuyu almıyorsa bir sebebi olmalı. 2 senedir ayağına top değmedi adamın. 3. Appiah Ganada forvet arkası oynayan, hücumu savunmadan daha çok düşünen, kısacası hamallığı hiç olmayan bir oyuncu. Kısaca istediği kadar atletik, güçlü, kaliteli olsun, İnceman, Kleberson, Cisse ile aynı tip oyuncu. Asla Yusuf-Delgado-Tello-S.Özkan-Holosko gibi oyuncuların arkasına koyup da sen bunların arkasını topla denebilecek bir oyuncu değildir. | ||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #3 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
Yanlisin olmasin arkadasim Appiah turkiyen ayrilmak istedigi icin degil futbol hayatinin bitmesine yol acan bir hastalik teshisi konuldugundan fanarbahce tarafindan yabanci kontenjanini meskul etmesin oynamayacak adam denilerek gonderildi bu yuzden davaliklar zaten bildigim kadariyla.
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ Konu sierra tarafından (12-01-2009 Saat 07:11 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |