![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ısktıkrarsız olabılır abı ama kalıtelı bır oyuncu ıstıkrar sagladı mıı cok buyk ısler yapacak karaktere sahıpp .bıraz dısıplın gerek bıraz agresıffff oda buyuk takıma gelınce hal olacak seylerr
__________________ T3QİN | ||
![]() |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Aynen abi..Cisse gidecekse oraya daha dinamik, savaşçı bir oyuncu lazm..Bu tip bi oyuncu gerek bize..Ayrıca Serdar Kurtuluş ve Uğur konusunda da katılıyorum..Serdar Tigana zamanında oynadığı oyunla taraflı tarafsız herkesin hatta ve hatta taraflı Fatih Terimin bile beğenisini kazanmıştı..Tekrar o mevkiye alıştırmak gerek onu..Uğur konusunda da; adamı 1 maç sonradan sokup 5 maç oturtursan bişey yapmaz tabi..3-4 maç oynat bakalım..Olmazsa ozaman sil..Ben Uğuru da beğenirdim ama geldiğinden beri bi türlü ardarda oynatılmadı.. | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ismi geçen oyuncular iyi oyuncular ama bilmiyorum sapara,ernst,hübschmann bremen önündeki tek eksik yönümüzdü defansif orta saha bremen böle oynayabilirsek bence seneye 1-2 yıldız transferiyle inönüde 3te3 yapıp şampiyonlar liginde bir üst tur olabilir başkan bize aurelioyu getir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kartal gibi! Denizli, Slovak yıldıza 'Evet' dedi... Rosenborg 2.5 milyon euro'da ısrar ediyor. Beşiktaş 1.5 milyon veriyor Denizli, Slovak yıldıza 'Evet' dedi... Rosenborg 2.5 milyon euro'da ısrar ediyor. Beşiktaş 1.5 milyon veriyor Sapara'ya onay çıktı Ara transfer için ince eleyip sık dokuyan Mustafa Denizli, son olarak gündeme gelen Slovak Marek Sapara'ya onay verdi. Hem defansif, hem ofansif yönü iyi olan 27 yaşındaki oyuncu için Rosenborg ile pazarlık başladı. Son iki sezon Norveç'te yılın futbolcusu seçilen Marek Sapara için Rosenborg 2.5 milyon euro bonservis istiyor. Beşiktaş yönetimi ise ilk görüşmede bonservis için 1.5 milyon euro verebileceğini belirtti. Kontenjan sorun Holosko'nun da olumlu referans vermesiyle iştahı kabaran Beşiktaş'ın fiyatı 2 milyon euro'ya kadar çıkarabileceği konuşuluyor. 2010'da sözleşmesi sona erecek Sapara'nın Türkiye hakkında bilgi topladığı ve gelmeye sıcak baktığı belirtildi. Yöneticiler, "Bize uygun. Ancak öncelikle yabancı kontenjanını boşaltmamız lazım. Seric veya Cisse'yi göndermeden Sapara'yı açıklarsak çok zarar ederiz" diye konuşuyorlar. Fotomaç
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Aradığımız oyuncu değil kesinlikle...Eğer Cisse-Seric ikilisini gönderip Marek'i yanında bide Geremi gibi bir oyuncuyu alırsak o zaman olur, hem de süper olur, ama o imkansız gibi bir şey...Onun için Marek'i almasak daha iyi olur, kötü bir oyuncu asla değil ama aradığımız bir oyuncu da değil... | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |