Merhaba,
Aslında bu iddaları biz hakediyoruz zamanında sinan engin vb konularda klub olarak bişilerin arkadasına duramadık her neyse şimdi ben Sayın Başkanın çıkısını merak ediyorum şike iddası mi tartışmak isteyen var. gerci bizim beşiktaş camiamiz bu sene fener i savunan yada o tür bir yazı olunca hemen yıllanmış beşiktaş taraftarını ezik olmakla sucluyor ama ben yazacagim.
Lig in son haftasi Denizli Febe maçı Şampiyonluk maçı Febe yense Şampiyon ne oluyor maç 16dk duruyor dünyanin neresinde bir maç 16dk dururda digeri devam eder? Şikemi alın size şikenin krali hemide bizi alakadar eden bir şike. ama yok bizim başkan derki GS şampiyon olur ey büyük beşiktaşın aklı zikri yerinde olan büyük taraftarı sorarim size FB GS Denizli vs şikede suçlu bulunsa kime verilir Şampiyonluk? Tabiki bize akil sahibi arkadaşlara sormak isterim o zaman bu son haberler neyi kurtarmak icin yapildi? nerde yönetim nerde başkan Beşiktaşın hakkı öle iki sen cok yaşa demekle aranmaz lütfen az düşünün bu oyun neden bizim üstümüzde dönmeye başladı. inter hakkını arar biz arayamayiz cünkü biz geçen senemizi peşkeş cektik özür dilerim daha fazla yazmayacağım beşiktaşın hakkını aramayanlar utansın. |