![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bobo yu satan bizden değildir... | ||
![]() |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | asparagas haber bobo suz bi şampiyonlar ligi olmaz
__________________ Vurduq kıRdıq yaqaLanMadıq EmnieTe qaRşıyıZz !! YaraLadıq ortaDa bıRocktıq HasTanE'yE qaRşıyıZz !! öLüm siah yaşaM beash ddiq göqquşahıNa qaRşıyZz ßiLet içn ceqeT saTTıq üşüdüq hasTa yattıq souq havaYa qaRşıyıZz !!1903te quRuLduq yüZ yaşıMızı doLduRduq 100süzLeRe qaRşıyıZ !! yıLLaR geçTi bZ biTmediq zMana qarşıYıZ heP bZ vaRdıq öNce bZ vaRdıq sonRadN çıqmaLara qaRşıyıZz!! | ||
![]() |
![]() | #34 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oraya giderse yanlış yapar BOBÔ... ve gitmemeli de zaten... | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bobo gitmemelidir. Bende bu habere inanmak istemiyorum | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaslar ben Yunanistan'da yasiyorum burda cikan haberlerde Bobo'nun menajeri Juan Figer'in Olimpiakosla 3 mil. Euro karsiliginda anlastigi ve oyuncunun 50% bonservisini aldigi sekilde. Ins. Bobo'nun yerine daha iyi bi forvet aliriz. | ||
![]() |
![]() | #40 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Evlenince Kocam Beşiktaş'lı Olsun .. Çocuğumuza Ninnimiz Kartal Gol Gol Olsun.... Neyliyim Siyah Dediğimde Beyaz Demeyen Sevgiliyi .. ! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |