![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bence de böyle oyuncular alınmalı.buna şöyle bir örnek verebiliriz.bobo yu aldığımızda bunlar gibiydi 1-2 milyon karşılığında aldık. geçen sezon 10 milyon veriyorlardı | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende burdan idda ediyorum al gs paftan emre çolakı ardadan daha yüksek deger olmazsa hiç birsey bilmiyorum.sanırım sözleşmeside bitiyor bu sene sadece yetiştirme parasına biter bu transfer ama nerde bizde genc alacak yönetim
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | guihelme iyi oyuncu keske bu oyuncuyu takımımıza kazandırabilsek | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | almak o kadar da zor değil ronaldinho barselonaya psg'den gitti...psg cok mu büyük takım değil ...problem yönetimden kaynaklanıyor...futboldan anlamıyorlar... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | alt yapıda 14-15 yaşında çok yetenekli oyuncularımız var ben artık transferi falan geçtim onların kaptırılmamasını istiyorum 3-4 sene sonra onlar eğer satılmazsa as takıma alınırsa kesin şampiyonuzdur örnek:batuhan barça istemişti
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | zapo sıvok 4.5 +4.75 mılyon euro delgado 5 mılyon euro 10 mılyon euro ver super adam al
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ne oldu tam breızılya mıllı takımına cagırılmaya baslandı kesıgı yedı oynatacaktık sureklı bı brezılya mıllı takımında oynamaya baslasaydı 20 mılyno euro olurdu ama bızde bobo yedek
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
iyi diyorsun güzel diyorsunda sen nerden tanıyosun bu gençleri? Brezilya'da mı yaşadın yoksa menajer misin?
__________________ KARTAL RUHTUR!! | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | adı sanı duylmamış futbolcuları öner kardeş bunları herkez biliyor febe sakaryadan şurdan burdan topluyor 15lik 16lık gençleri bizimkiler uyuyor | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/81169-hocam-lutfen-keirrison-yada-guilherme-bresiyadan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-01-2009 18:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |