![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben sivoku tercih edrim.bu saatten sonra cisseden fazla bir verim beklemiyorum. | ||
![]() |
|
![]() | #132 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en iisi saat 19.03 te bjktv haberlerine bakmak.orada verirlerse tamadır | ||
![]() |
![]() | #134 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ya benim aklıma bşi geldi bu seric kievle anlaştı falan gitcek diyolar o gidince ernst gelcek herhalde ama bu seric parasını falan vermedikya belki dönem bitsin diye durur belki ve para ister hemen gitmek için bu transferde suya düşebilir bu yüzden çünkü seric çirkef biri herşey beklenir
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #135 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | NTVSpor da her konuda anlaşıldı diye son dakika haberi olarak verdildi. Ama fiyat konusunda bir açıklama yapılmadı.! | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kicker ve zdf de herhangi bi haber yok.. | ||
![]() |
![]() | #137 | |||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #138 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyide ernst la zaten anlaşıldı diye resmi bir haber gelemez.çünkü resmi açıklama gelmesi için önce sericin gitmesi gerekmezmi | ||
![]() |
![]() | #139 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | BEŞİKTAŞ ERNST İLE ANLAŞTI! Fabian Ernst geliyor! Beşiktaş devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği yabancı oyuncu konusunda karar verdi. Transfer döneminin bitimine 3 gün kala siyah beyazlı kulüp Alman Bundasliga ekibi Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ile anlaşmaya vardı. Bir süredir Alman kulübü ve 30 yaşındaki futbolcu ile temaslarını sürdüren Beşiktaş yönetimi mutlu sona ulaştı. FABİAN ERNST KİMDİR? 30 Mayıs 1979'da Almanya'nın Hannover kentinde doğan Fabian Ernst, futbola doğduğu şehirde başladı. 1998 yılına kadar Hannover forması giyen orta saha oyuncusu, 1998 - 2000 yılları arasında Hamburg, 2000-2005 yılları arasında ise Werder Bremen'de top koşturdu. Ernst, şu anda 2005 yılında transfer olduğu Schalke 04 forması giyiyordu. Alman Bundesliga'da şimdiye kadar 312 maça çıkan Fabian Ernst, 24 kez de Almanya milli takımında görev aldı. 1.83 boyunda ve 80 kilo olan 30 yaşındaki oyuncu orta sahada görev yapıyor. 30.01.2009 Kaynak : DHA hayret lan yonetim sasirttin beni ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | para koparmak için insanların dini imanı para oldu
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |