![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #181 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | blackeagle1903 senin verdiğin videolara baktığımda tam ayağa çok güzel paslar veriyo
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
|
![]() | #183 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı: Bu videoda'da nekadar düzgün bir ayağı olduğu görülüyor..Hücuma katkısı yok diyenlere gelsin.. ![]() | |||
![]() |
![]() | #184 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Faydalı olurmu acaba valla benim şahsi fikrim buda ilaç olmaz gibi geliyor | ||
![]() |
![]() | #185 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Beşiktaş'ın son bombası Ernst beraberinde tartışmaları da getirdi. Beşiktaşlı taraftarların akıllarında Cisse-Ernst yan yana oynar mı soruları dolaşmaya başladı ![]()
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
![]() | #188 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar kim bu adam.nasıl birisi.beşiktaş'ımızın işine yarar mı.
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #190 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merak etme dostum..Ernst ;yerinin adamı..Geremi gibi sağbekten bozma orta saha değil...Uluslararası standartta ,çok klas olmasa da özellikle mücadelesi ile ön plana çıkan,topla fazla oynamayan,takım savunmasında müthiş yararlı,oyun disiplini iyi bir futbolcu..ama top kullanırken fazla bir şey beklemeyin..kazandığı topu hemen ;oyun planında oyun kurucu kimse ona veren bir adam..
__________________ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |