![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #231 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sanki cokta fis ümit özatin dedigi...Ernst tabikii Delgado , Bobo yada Tello gibi teknik degil ama adam tank gibi..pres yapar mücadele eder, ikili mücadeleden kacmaz zaten bize böyle adam lazim...ön tarafta zaten teknik ve ofansiv yönü iyi... Sadece kadro nasil olur onu bilmem , kim yedekte kalir yani Cisse olur ama ikinci kim olur...M.Denizli sakin Boboyu kulubeye cekmesin...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
|
![]() | #233 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çoğu arkadaşımızın istediği birisiydi.benim fikrim bize daha kaliteli bir isim transfer edilebilirdi bence bu adamda sıkıntıya care olmayacak ve ernst için diğer önemli bir oyuncumuzda yedek oturacak.umarım ben yanılırım,hayırlı olması dileğiyle
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() |
![]() | #234 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | daha resmı sıte onaylamadı ama ınsallah gercektır ııı bır oyunucu aldıkkkk darısı dıger transferlerımıze
__________________ T3QİN | ||
![]() |
![]() | #235 | ||
KARTAL YUVASI ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bencede yine ne olursa olsun alman disiplinine sahip bir oyuncudur..Arti cisseden her halukarda daha iii oynayacağı bankodur...Almanyada çok çok dikkat çeken bir oyunu yok ancak cisse nin oyununa göre her şekilde faydalı olacaktır... | ||
![]() |
![]() | #236 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ernest için teknik değil yorumları geliyo bazen biz bi playmaker aramıyozki ön libero arıyoduk onuda emin olun bulduk . hepimiz az çok maç izleyen insanlarız ve izlerken hepimizin imrendiği futbolcular oluyo shalke 04 maçlarını takip eden biri olarak shalkede imrendiğim keşke değim futbolculardan biride Ernest 'di aldığımız için çok sevindim belki inanmazsınız ama aynı hisleri NOUMA ( oynadığı UEFA kupası yarı final maçında canlı izlerken ) ve TELLO 'da ( lizbona attığı son dk firikiğini canlı izlerken ) hissetmiş ve keşke demiştim eminim ERNEST ' de onlar gibi faydalı olacak ....
__________________ tek aşk beşiktAŞK!!!! | ||
![]() |
![]() | #237 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ernst hircin ve agresif bir futbolcu savasci bu yönü iyi ama kisitli yetenekleri var, ondan öne gidecek sut atacak gol pasi falan beklemeyin arkadaslar 2 kere ciplak gözle izleme imkanim oldu siradan bir futbolcu iyi tarafi pes etmiyor
__________________ Sergen atti sampiyonluk geldi........ acaba birdaha gelecek mi be abi.......... Geldi kocum geldi hemde 2si 1 arada geldi..... ![]() Siyah Düs , Beyaz Umut | ||
![]() |
![]() | #238 | ||
Goalkeeper ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sheva24 iyi güzel diyosun daha tecrübeli biri olsaydı keşke diyosun ama demiörenin bunu aldığına şükretmek lazım
__________________ 18 Mayıs 2011 Bekle Bizi Dublin! | ||
![]() |
![]() | #239 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 24 kere Alman milli takımı gibi bir milli formayı giymişse fazla yoruma gerek yok. henüz 29 yaşında, alman disipliniyle yetişmiş bir panzer işimizi fazlasıyla görür. benim gönlümdeki isim geremiydi ama aralarında fazla bir kalite farkı yok. ama bazı arkadaşlar essien'i falan bekliyodu heralde. diatta, higuain, gordon, seric gibi adamlardan sonra müthiş bir transfer aslında... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |