![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #241 | ||
  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 42  
				 Tecrübe Puanı: 20   ![]()  |     Şuan da Kanal 24 de Hamburg - FC Bayern maçını sunan srikerin yorumu : '' Beşiktaş bu gün çok önemli bir    transfere imza attı ve adeta Shalke'nin beynini aldı.'' Sürekli Almanya ligini takip eden etmeklede kalmayıp birebir anlatan spkerinin yorumu bu 
				__________________   tek aşk beşiktAŞK!!!!  |  ||
|   |  
|   | 
|    |  #242 | ||
|    Goalkeeper  ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009  
				 Tecrübe Puanı: 17    ![]()  |     ya ernst çok faydalı olucak ve bu teknik değil diyenlerin sözlerine cevap vericek bize ön liberoda savaşan bi adam lazım o da ernst    
				__________________   18 Mayıs 2011  Bekle Bizi Dublin!  |  ||
|   |  
|    |  #246 | ||
  ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 65  
				 Tecrübe Puanı: 36    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Arkadaşlar...hiç tartışmasız yerinin iyi adamlarından birini aldık..ben çok faydalı olacağına inanıyorum..Fabıan; takımın görüntüsünü de, oyun şeklinide,rakiplerin bakışınıda çok değiştirecektir..    Böyle sert ve mücadeleci bir adamla oyun formatı da değişecektir..Onun oynadığı orta sahanın arkasında Denizli nin meşhur 3 lü savunması da fazla açık vermez 
				__________________     "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" Konu Karetta2002 tarafından (30-01-2009 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir..  |  ||
|   |  
|    |  #247 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     İbodacacım ben söyleyeyim. Ernsti bulmuşsun tekniğini arıyosun.    
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |  
|    |  #249 | ||
|    zɐʎaq ɥɐʎis  ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006  Yaş: 44  
				 Tecrübe Puanı: 42    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     Burda baya hararetli tartışmalar var. Almanca bilen arkadaşlar bize anlatabilir mi acaba ?    FC Schalke 04 Forum | Schalker Markt | Ernst in die Türkei? 
				__________________   Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +   |  ||
|   |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |