![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ki gitmişti zamanında.. Tigana çok büyük bi oyuncu kazandırdı Türk futboluna diodm da..Ertuğrul önliberoda oynatmaya yanaşmadı pek..Bu arada Kadlec'i de Leverkusende izledm az önce.. Sol bek fln ama hücuma çıkıyo, içeri kat ediyo, duran topları kullanıyo.. Keşke alabilseydik o adamı zamannda.. | |||
| |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | |||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üstad ,Sorin i de biliyorum ve beğendiğim bir adam.Hamburg ta pek başarılı olamadı ama Villareal de çok iyi idi..Yaşı da 33 falan oldu..Ama ben Coloccini yi daha çok beğeniyorum..Daha genç ve daha çok yönlü..
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eyw abi. coloccini pek sol bek değil de ondan dedim sorin mi diye acaba. | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Coloccini daha çok stoperdede oynuyordu sanki...Süper bi oyuncu bence de, çok istemiştim zamanında gelmesini, 3-4 milyon €'ya alabilirdik ama kıyamadı bizimkiler paraya, sonra gitti Newcastle'ye 10 milyon €'ya falan...Bi anda uçtu bonservisi... | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | coloccini stoper, ön libero ve sağ bek olarak oynayabiliyor. 1.83 boyunda sağ ayaklı. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |