![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Biz delgadoyu, boboyu takımda tutuyorsak bize gelen transfer haberlerinin yarısı yalan o zaman.... Bir cissé bir de zapo gidecek dersek, papa zapo yerine, fink de cissé yerine gelecek ve yabancı kontenjanımız yine dolacak.... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inş gelir ya çok iyi adam
__________________ İstanbul | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaslar iyi adam olabilir ama avrupada basari istiyorsak daha kaliteli adamlar getirmek gerekir.Zago Ronaldo ikilisi besiktasa gelmis en iyi defanslardir ona ragmen avrupada istenen duzeyde basarili olamadik.bu adam yerine gecen sene Hertha Berlinde oynayan josip simunic i tavsiye ederim inanilmaz bir defans yaklasik 20 kez izledim,bayern munchen e karsi oynarken Kloseyi maymun etti defansta ,macida 2 bir kazandirmisti en azindan bu kalitede adamlar olmasi lagzim... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gelirse sevinirim.Ama Zapo kiralanmalıdır. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Benim izlediğim bikaç maçında 10 numara oynadı.Sağlam bir oyuncu.Bizim ligde geçit vermez.Avrupada da çok işimize yarar.sivoktan da zapodan gökhandan da çok daha kaliteli.Bence alınırsa çok iyi bir iş olur.Faydasını tartışmasız herkes görür. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence iyi oyuncu ama şampiyonlar ligi standartlarındamı emin değilim | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sonunda fenerin Beşiktaşlı siyahi futbolcu özlemi bitiyor Bizim takım açısından ise çok yararlı olur,5.5 bonservisi var,Zago-Ronaldodan sonra Sivok-Papa ikiliside efsane olmaya aday olur,doğru adamlarla ilgileniyoruz bu sene
__________________ Sen Benim Damardaki Kanım, Alnımdaki Yazım Şanlı BEŞİKTAŞIM... Konu joseph-forzabjk tarafından (09-06-2009 Saat 01:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi. Hayırlı oLsun Beşiktaş'ımıza..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |