![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | mehmet topuz icin suc yonetimin degil suc gayserisiporun ve sevefsiz fenevin bunla beraber satilmis medya ile donek mehmet topuz yani 1. gayserispor menayeri 2. sevefsiz fenevbahce baskani azize yildivim 3. satilmis ezikfenev medyasi 4. donek mehmet topuz
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Nihat'ın alınmak istenmesi en başta yanlıştı , şu anda Nihat'a gerek var mı, bence kesinlikle yok, ondan önce daha nerelerde eksikler var, onları bi giderelim ilk önce...Bu yüzden Nihat transferinin olmamasına üzülmedim, hatta sevindim de diyebilirim...M.Topuz olayında da şöyle bir durum oldu, M.Topuz başkan Demirören'e güvendi, başkanda M.Topuz'a güvendi sözünden dönmez diye...Ama bence ikiside birbirlerinin güvenlerini boşa çıkardılar, M.Topuz 10 gündür sap gibi bekledi ortada, Demirören bu süre içinde ne yaptı bilmiyorum, Aziz siyaseti bile futbolun içine sokarken, Kayseri büyüklerini işin içine katarken bizim Demirören ne yapıyordu, hala ne düşünüyordu bilmiyorum!..O öyle düşünürken Aziz gibi adam boş durur mu, gitti kaptı çocuğu geldi İst.a...Mehmet'te o kadar şeyden sonra, 50 milyon dolar verselerde giymem o formayı dedikten sonra nasıl giyecek o formayı, onu da bilmiyorum... Türk futbol tarihinin en rezil translerinden biridir herhal bu... | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 30 yaşındaki Nihat hiçbir işimize yaramazdı,iyiki olmamış
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mücadeleci takım kurmaktan bahseden yönetimin yaptıklarına bakın Mehmet sözlerinden dönmüştür yazık | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok sevdiysen Azizi FB li ol kardeş..tutan yok seni...kime rezil oldun..anlayamadım..bir adam sözünden döndü diye rezil olunuyorsa vaah vaah..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dimi abi ya. başkan napcak. mehmet sözünü tutmadı. mehmet sözünü tutmuyor, biz rezil oluyoruz, sacmalıga bak. aziz demiröreni alt ediyor, nasıl mı? sözleşmesi bitmesine bi sene kalmıs, hayatında büyük takım görmeyen, sözünün eri olmayan bi adama 9 milyon euro ödeyerek. Valla herkes matematiğini gözden gecirsin. Ve kendinize sunu sorun, topuzun besiktasa 9 milyon euroya gelmesini istermiydiniz? | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baskanin adi cikmis 9a inmez sekize ..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | NİHAT ın istenmesi son derece can sıkıcı gunu kurtarmak amacıyla yapılacak bir transfer idi elimizde holosko gibi bir adam varken neden nihatın kapısını çalıyorsunu,birde ustune ustuk klubuyle anlaşıp kendi evladımız değimiz adamı ikna edemeyip bizleri yerin dibine sokuyorsun dalga konusu olduk,yapamıcagın işleri yuzune gozune bulaştırıyorsun,bari medyaya haber vermeden gitde kendi kendine rezil ol bizleride alt etme allahtan gelmedi hiç istemiyordum cunku artık eski nihat değil o beşiktaslılık duruşu yok...acayip acayip acıklamarı var,zaten futbolda oynamıyor 1 senedir allahtan almadık...isabet olmuş... | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |