![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihatı almalarına zaten pek sıcak bakmıyordum ama sonuçta bu yönetimin istediği oyuncuyu alamama gibi bir problemi var. Böyle olmaz. Nasıl yönetimsin sen. Hadi Nihat bir yere kadar , Topuz olayında oyuncuyla anlaştığını açıkladın ve bitiremedin transferi. Bu kadar beceriksizlik olmaz.Bu kadar beceriksizlikle bu iş olmaz. | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | adam gibi bir transfer komitesi ve adam gibi bir transfer politikası lazım..yıldız diye kimlerin adı geçti allah için..yeter ya..2 yıldız almak bu kadar mı zor..aç kesenin ağzını,git sponsorlar bul birşey yap ama düzgün adı sanı duyulmuş,adıyla rakibe gözdağı verecek,korkutacak,tedirgin edecek birini al..yeter ya..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
Düzce Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu yönetimin transfer fiyaskoları devam eder bende buraya yazıyorum... tevezi getir, ismail köybaşı, caner, murat ceylan, cenk bunları alırsa takım kurar... Saçmasapan adamlara para harcanırsa yazık olur... örn: erhan ve fink!
__________________ BAŞKAN OLSANA BAŞKAN OLSANA GAZİANTEPE BAŞKAN OLSANA! | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu senenin en büyük transferini çok mrk ediyorum Topuz olsa idi o diyecekleri .. O da olmadı . Ben Veysel transferinde ısrarlıyım . Alın bu yıldızx oyuncuyu, iyice dalga geçin bari
__________________ i dont care about anyone or anything but me .. goddamn i love me.. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | baskanımızı tebrik ediyorum fiyasko yaratmakta üstüne yok helal olsun | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nihat yan çizdi bize.Önce gelicem dedi.Bonservisini hallettik.Sonra karar değiştirdi gelmiycem dedi.Yazıklar olsun be adam sana.Madem gelmeyeceksin gelmiyeceğim de.Beşiktaş başkanını neden oyalıyorsun, oyun oynuyorsun? Topuz zaten apayrı bir kavram.Onu önümüzdeki ilk Beşiktaş-febe derbisinde inönüye havale ediyorum | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ikiside alınsaydı ilk 11 oynamayacaklardı o yüzden ilk 11 oynayacak çok kaliteli yabancı transferlere yönelelim zaten ikisinin bonservisine nerden baksan 10 m euro verilecekti bu paraya 2 tane muhteşem adam alırsın...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |