![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | açıklamamasız geçiyorum norveçte ünlü ama ban duymadım
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cisse nin şu anki görevini yapan bir oyuncu,fena adam değil ama kesinlikle Uğur İnceman dan çok iyi değil..Hele de büyük hedeflerin adamı hiç değil..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence daha kariyerli ve çok yönlü birisini almalıyız ernst örneği gibi
__________________ SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Al onun yerine Roma lı David Pizarro yu,hem ileri hem geri,Enstin yanına..ayağı yumuşak,pasları iyi ve oyun kurma beceri yüksek,mükemmel frikik kullanan,Telloun milli takımdan arkadaşı..Süper olur valla.. | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
güzel diyosun ama piyasa değeri 10-15 milyon € bu adamın. | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şartları zorlamak lazım kardeşim..Pazarlık falan yapılabilir yaw..ben 10 u geçeceğine ihtimal vermiyorum..Çünkü yedek kalmaya başladı..yerine Aquillani,Brighi falan oynuyo zaten hayranı olduğum De Rossi de var..Orda forma bulmakta zorlanıyo..Kendisi isterse olur bence sponsor falan,hayal değil yani.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |