![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen valla.Bu defada biz istemiyoruz seni... | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gelsede olur gelmesede | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Gelsin, ilk aralar bi yedekte beklesin aklı başına gelsin. Sonra ufak maçlarda oynatırız. Tecrübeli bir oyuncu sonuçta. Ayrıca eski bir Beşiktaş'lı. Arkasından bu şekilde konuşmak yakışmaz. Gelirse kapımızın daima açık olması lazım... La Liga'dan bahsediyoruz burda. Eminim ki kötü yorum yapan arkadaşlar La Liga'da 1 maça çıksalardı fikirlerinin nasıl "çark" edeceğini görürdüm... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ne demek gelmesin ya türkiyeden gelen tekliflere açığım derse febe hemen atlar üstüne ama nihat türkiyede bizden başka klüpte oynamaz ama biz ilgilenmezsek febeye gider | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Daha önce Başkan Demirören´e “Gelirim” diyen, ancak Kartal´ın Villarreal´le anlaşmasının ardından geri adım atan milli futbolcuya tepkiler devam ediyor... Nihat Kahveci’den U dönüşü... Daha önce Başkan Demirören’e “Gelirim” diyen, ancak Kartal’ın Villarreal’le anlaşmasının ardından geri adım atan milli futbolcu, ailevi nedenlerini öne sürmüş ve teklifi geri çevirmişti. Ancak Villarreal’in, Nihat’ı transfer listesine koyması ortalığı karıştırdı. Transfer listesine koyulan Nihat, Başkan’ı bizzat aradı ve geri dönmek istedi. Ancak Demirören, milli futbolcunun tüm aramalarını yanıtsız bıraktı. Yakın çevresine, “Nihat bize kazık attı” diyen Demirören, geri dönüşe yeşil ışık yakmıyor. Başkan’ın vereceği karar ve transferin nasıl sonuçlanacağı büyük merakla bekleniyor.
![]() | #20 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bence Xerez'e gitsin..yeni bir ortam,yeni bir takım,yeni arkadaşlar,yeni hoca vs..en baştan başlayıp yeni bir hava yakalayabilir..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |