![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
aynen abi o nedir öyle yaa stad sivrisinek istilasına uğramış gibi bir ses ![]() | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | muhammed zidan gerçekten iyiydi....yolu açık olur umarım..
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() Konu seyyah tarafından (22-06-2009 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Siz heralde yeni yeni takımdan haberdar oluyorsunuz? muhammed zidan'ı yeni mi gördünüz ? adam midjland dayken Lucescu zamanında gündemdeydi çok bencil bir adam ve Ahmed hassan gibi zırt pırt milli takıma gidecek diye alınamdı siz kalkmış ben çok beğendim iyi vs diyorsunuz.Önce geçmiş zamandaki transfer konualrına bir bakın sonra gelip burada konu açın....
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | mohammed zidan topcu falan degil digerini bilmiyorum ayrica ramazaninda dedigi gibi statta calan o lanet sey neyse borumudur borazanmidir maclari izlerken sinirim bozuldugu icin izlemiyorum modoseyi gormedim zidani ezeldir biliyoruz bencilin krali ve tambir sorun o herif
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Aynen yaa.Böyle lanet bişi görmedim ben aynı arı vızıltısı gibi.Euro2010 da nabıcaz bilmiyorum..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
.:::::BeŞiKtAşK:::::. ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #18 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ayrıca bu adam yanılmıyosam werder de oynadı ve hazırlık maçında ts yi mada etti
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |