![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başkan elinden gelenin en iyisini yapıyor,babasının da büyük desteği var arkasında,cebinden de büyük para harcadı,çok iyi beşiktaşlılar ailecek,sportif başarı da gelecektir en yakın zamanda,ben bu yönetimin ayrılmasını istemiyorum,ya da başkanın demeliyim,başkan kendi çatısı altında daha güçlü bir yönetim kurmalı | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Ya Helal Olsun.lan Bizi Kahretti 2 Senedir Sürünüyoruz Ufak Tefek Başarilarla Bizi Avuttuğunu Mu Saniyo... Yok Türkiye Kupasi Yok Süper Kupa Topu Topu 2 Maç Tabiki Güzel Ama Koskoca Sezonda 2 Maç. 2 Senede Takimin Borcu Tavan Yapti Hisseler Satildi Takimi Borç Batağina Sürükledi şimdide 2 Transfer Yapti Diye Teşekkür Edemem Hemde Seçim Zamani Yaklaştiği Bir Zamanda Yapilan Transferden Sonra Kaldiki Işi Bu Orada Oturuyosa Yapicak. Ayrica Cebinden Verdiği Parayi Hibe Ediyosa O Başka Helal Olsun. Transfer De Okadar Başarili Değildi Bobo Nun Bu Takimda Ne Işi Var Anlamadim He Hoca Istedi Diyeceksin Ozaman Hocaya Başka Daha Kaliteli Alternatif Sunucaksin.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | helal olsun helal olsun da 2 yıl boyunca parasını boşuna harcadı gereksiz transferler yaptı ama bu yıl gerçektende bu işi öğrendiğini kanıtladı ii transferler yaptı
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | gayret var,inş başarıda gelecek....
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Guest
| bu seneye kadar harcadığı paralar ne işimize yaradı ki ..??? gereksiz futbolculara gereksiz para vermekten başka ileriye gitmedi. para verdiği kadar beşiktaş bence büyük maddi yükün altına da sokuldu gibi geliyor...bu sene iyi tansferler yaptık inşallah hedeflerimize sağlam adımlarla birer birer ulaşacağız.... | ||
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tüm parayı cebinden verdiğine inanmıyorum ben! Her başkan gibi bir miktar katkısı olmuştur ama asıl kaynağı kulübün her geçen gün daha fazla hissesini borsaya sürerek sağlıyor.Yakında hisselerin satış oranı %51 olursa ve bunun hepsini 1 kişi alırsa kulübümüzün sahibi herhangi bir zengin olabilir! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/9254-20-milyon-ytl-nakit-ha-gayret/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 01-03-2008 09:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |