![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Last Eagle ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ibrahim bana göre kötü bi futbolcu değil bu lafları haketmiyo ama gıcık olduğum tarafı yedek beklemekten aciz sanki bi anadolu kulübünde oynuyoda yedekte bekliyo diye sorun yaratıyo gökhan güleçin bi sözü vardı bjk de yedekte olmam normal büyük bi takım demişti ibrahim böyle bi adam değil işte
__________________ Beşiktaşım,Hayat Sensin,Dünyam Sensin,Herşey Sensin,Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin,Bu Sevdadan Vazgeçersek,Allah Belamızı Versin. !!! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeteneklerinden şüphem yok,ilk zamanlar büyük bir yıldız olacağının sinyallerini veriyordu,ama sonra her ne olduysa bidrden düşüşe geçti,ayakta duramaz oldu,bencilleşmeye başladı,bu terapi yararlı olur insallah iboya, onu ihtiyacımız var özellikle uzaktan mermi gibi şutlarını ben çok özledim | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bir kaç şey yazmak isterim akın hakkında.Bence hiçbir zaman çok üstün yeteneklere sahip olmadı,rahat adam geçmek ve çok hızılı olmak konusunda çok iyi diyenlere asla katılmıyorum.Akın'ın en büyük özelliği dikine oynamaya çalışması ve uzaktan çektiği şutlardı ki bu şutlardanda bulduğu gol sayısı çok çok fazla değil.Bence bu adamı büyüten bizdik,olamayacağı şeyler istedik ve şimdi oda bu beklentilerle kendini birşey sandı ve yedekliği kaldıramıyor.İ.Akın'ı çok seviyorum düzelmesini bekliyorum ama çok çok büyük bir yıldız olabileceğini asla düşünmüyorum,ama inşallah yinede düzelirde katkı yapar takıma...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
yüzde bin beş yüz katılıyorum. neyse, Aydın yakında kendisini sollar. zaten solladı bile bence Antalya maçında. | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Ibrahim akin yetenekli bir oyuncu her sey mevcut yanliz var olan takimin basarisidir, nezaman kendisi icin degilde takim icin kolektif oyunu oynarsa yani illaki gol atmayi degil de birazda daha musait durumdaki arkadasina gol pasi vermeyi düsünürse COK daha basarili alacaktir. ![]()
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |